|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#2 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Eh...sad !! Sta si ti ocekivao od zene (babe) stare 50+ godina....??? I ja sam gledao par koncerata, i malih i velikih i NIJE isto kao na ploci, ali nije ni katastrofa. Bas sam ovih dana gledao snimke sa velikog VFestivala u Engleskoj (prosle nedelje)..i SVI SU ZVUCALI KATASTROFALNO. Niko nije pevao dobro... Ne zaboravi da MAdonna pise SVE tekstove i skoro sve linije za pevanje...isto tako ne zaboravi da Autotune nije postojao od pocetka, itd. Ima tu mnogo vise nego "odpevati u stimu na koncertu"...ceo package je vazan za narod..i na CD-u i na koncertu. Necu uopste da ulazim u to da ona sad ima deal sa najvecom promoterskom kucom na svetu (i za muziku i za koncerte) i da oni sad gledaju kako da izvuku $100M koje su joj dali unapred da predje kod njih!! Ja Madonnu vidim kao velikog, pametnog executiv producenta koji tacno zna sta hoce, zna kako to da uradi, ima talenta za muziku (ne kao pevac - glas je obican), i zna kako da napravi pravi team od ljudi koji ce joj pomoci da postigne to sto je zamislila... Mnogo ljudi nemoze ni 10% ovoga da uradi...!! PS nemoj da se plasis, SIGURNO te nece zvati da joj radis muziku !! A to sto ceo svet nju gotivi nema sta da te brine...vazno je da tebe nisu prevarili!
Ja sam svestran - sve mi je strano ! Sinewave Surfers Messy Boys SE16 Zoran http://www.facebook.com/album.php?ai...2&l=57cd77e7d1 http://soundcloud.com/dabear Last edited by DaBear; 25-08-2009 at 09:36 AM. |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Madonna - Celebration Benassi rmx | DaBear | Razno | 5 | 21-09-2009 04:47 PM |
Madonna novi album | DaBear | Razno | 46 | 31-03-2009 11:43 PM |
Madonna vocal chain! | DaBear | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 30 | 20-01-2008 08:28 PM |
MADONNA Koncert set-up !! | DaBear | Audio Produkcija - Tehnike | 5 | 18-12-2006 08:06 PM |