|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#12 |
Member
|
![]()
Moja preporuka je da preskocis Mackie,prvo sto se ne proizvodi vise,drugo to je vec zastarela tehnologija...Radio sam na Macki-u 24 kanala ,ok je ,precizan (malo motori sklopocu),posle mesec dana crknu 2 komada iz razlicitih modua,reklamiramo i stignu posle 6 meseci!!!!Znate li kako su resili touch sensitive,ispod reglera je provucen KANAP (doduse tanak koncic) koji se zatrese kada dodirnete dugmence???Ma daj ,made in China!Imao sam prilike da pogledan Euphoca ,deluje mi robustno .sigurno, verovatno ce izbaciti podrsku za PC,ja bih to sacekao!
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ableton Live controler/audio mixer (u izradi) | Fibra | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 39 | 07-08-2008 08:15 PM |
Novi SSL controler / mixer !!! | DaBear | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 24 | 24-07-2008 07:42 PM |
Cubase mixer pitanjce? | idvi | Audio Software | 31 | 30-01-2008 05:24 PM |
Mute i Solo vise kanala u Cubase-u | Kockalone | Audio Software | 19 | 31-05-2006 08:24 PM |