|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Ivan Lekic
|
![]()
mc je skroz nekako mali .. tanak,elegantan .. i prelep
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Moderator
|
![]() Quote:
edo music? meni ne treba prelep, treba mi samo da ima shto vishe kanala i d mi shljaka dobro.. al ochigledno cu na kraju zavrshiti na onim govnima sa astronomskim cenama.. :/ btw, zaboravio sam da ti se javim (pogubljen sam i birfestovan) ![]() @dabear: ma jok.. samo je sexy i to je to.. meni treba chudo da zazmurim (ugasim ekrane) i odradim posao ushima.. jedino ako bih uzeo 3 mix-a.. +ovaj jedan za transport btw, samo za mac? pfff.. ![]() hvala na pmoci btw? ![]() Last edited by HeatMan; 14-08-2009 at 06:08 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Pro Member
|
![]()
Euphonix je Mac only !
A nije ni midi standard nego ide preko LAN-a i dosta je precizniji... |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Vibrator
|
![]()
na pm
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Pro Member
|
![]()
Napomena za Euphonix, radi samo sa Cubase 5 i Nuendo 4. Osim toga kada kupis kontroler moras da ga registrujes on line preko Steinberg sajta i licnog naloga na My Steinberg, ne mogu da tvrdim sa sigurnoscu ali mislim da zahteva donglu (tj. original softver) da bi radio....mislim da ovo ne vazi za Logic.
Ja resio da odresim kesu, kad je bal nek je na vodi pa cu preneti utiske ![]()
![]() |
#27 |
Member
|
![]()
Moja preporuka je da preskocis Mackie,prvo sto se ne proizvodi vise,drugo to je vec zastarela tehnologija...Radio sam na Macki-u 24 kanala ,ok je ,precizan (malo motori sklopocu),posle mesec dana crknu 2 komada iz razlicitih modua,reklamiramo i stignu posle 6 meseci!!!!Znate li kako su resili touch sensitive,ispod reglera je provucen KANAP (doduse tanak koncic) koji se zatrese kada dodirnete dugmence???Ma daj ,made in China!Imao sam prilike da pogledan Euphoca ,deluje mi robustno .sigurno, verovatno ce izbaciti podrsku za PC,ja bih to sacekao!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Moderator
|
![]() Quote:
jbt ne mogu da verujem da postoji tako mali izbor kontrolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Digidesign / Pro Tools drzi jako puno market sa Toolsima i svojim kontrolerima, (command 8, C24, ProControl, Icon itd..) ima za svaciji dzep ako si na Tools-u.. Steinberg je imao neke svoije "high end" ali je sve to propalo... Mackie - vidis isto... Ima jos par ovih "decijih" tipa behringer, Alesis, MAudio i to je to... Euphonix je lepo pounio rupu... a ima i ovo ..ko voli 32" touch screen monitor / surface...mega je !! http://dawtouch.com/demos.aspx OVO IZGLEDA SUPER !!! sad sam odgledao...jednostavno a efektno..
Ja sam svestran - sve mi je strano ! Sinewave Surfers Messy Boys SE16 Zoran http://www.facebook.com/album.php?ai...2&l=57cd77e7d1 http://soundcloud.com/dabear Last edited by DaBear; 14-08-2009 at 03:33 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Moderator
|
![]()
hmmmm..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ableton Live controler/audio mixer (u izradi) | Fibra | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 39 | 07-08-2008 08:15 PM |
Novi SSL controler / mixer !!! | DaBear | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 24 | 24-07-2008 07:42 PM |
Cubase mixer pitanjce? | idvi | Audio Software | 31 | 30-01-2008 05:24 PM |
Mute i Solo vise kanala u Cubase-u | Kockalone | Audio Software | 19 | 31-05-2006 08:24 PM |