Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 12-08-2009, 05:36 PM   #22
Shot
Stara Rumski Elita 2003.

Shot's Avatar

Default Re: Opet Black Eye Peas !!!

Ne razumijem zasto se uvijek moraju dogadjati ovakve rasprave! Jel ovo lose ili to nije lose i kako je ova ili ona stvar bolja a underground je. Ma mislim...
DaBear ima pravo u onome sto govori. I zapravo ne znam zasto pisem ovaj post, osim cinjenice da sam osjetio potrebu da kazem da se slazem sa svim sto je on rekao u prethodne 4 stranice. Bez obzira sto je meni BEP album u globalu dosadnjikav, a Fergie nisam imao zivaca odslusat u cjelini jer mi je postala zamorna nakon pola albuma.

Postoji muzika koja se radi za kucno slusanje i muzika koja je za klubove/chartove/pijanke/velike razglase.
Pogledajte sto mi svi imamo u autima - cd player s FM tunerom. To je utjelovljenje danasnje muzike. Metafora svega. Jedni stavljaju cd i slusaju po svom izboru nesto sto ce ih ispuniti ili staviti u neko zeljeno raspolozenje. Drugi upale radio i prepustaju se da ih netko svojim odabirom vodi. Uglavnom zele da ih "taj" digne. To je tako danas. BEP su sami sebe dizajnirali jos od prethodnog albuma da ciljaju da budu muzika za chartove. I TO JE TO. (a usput - will I am je genije i bit ce tu jos dugo dugo)

Ma ne znam zasto sam ovo uopce pisao. Nisam se trebao petljat...
- -= - =- = - = - = - = - = - -
Shot is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules