|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#10 | |
Junior Member
|
![]()
Cuo sam da je rashtimovana onda kad sam pesmu uploadovao.
Nema tu mnogo filozofije... jeste, rastimovana je. Stidim se ![]() Quote:
Uostalom, svaku progresiju akorda (pa i ovu) mozes da nadjes kod bezbroj drugih autora muzike... Ne verujem da postoji neka progresija koju nikad apsolutno niko nije odsvirao. Istrazivanje i eksperimentisanje se tu pojavljuje kao mnogo bitna stvar, pa na tome i radim. Nisam mislio na sebe, upravo zato je recenica u trecem licu. Znash, ono, hipotetika ![]() Sa ovim ne mogu da se slozim... Hajde, mogu da prihvatim ocigledno da nisam odsvirao to najbolje na savrseno ustimovanom instrumentu, da melodija nije nesto sto bi nazvali inovativnim i sjajnim... ali sam tekst je vrlo prirodan, ima smisla sto je najbitnije, i nisam ga, kako kazes, na silu gurao u pesmu. To je jedna prica, sa pocetkom i krajem... koja mozda nije uspela da dodje do izrazaja u kombinaciji sa ovom muzikom. Metrika mi dolazi vrlo lako i prirodno (ne moram da brojim slogove), a kad osetim da ne mogu da napisem dobar tekst, ili da je vec napisano nekako bezveze nabacano i na silu odradjeno, ja batalim celu pricu... Sa ovim tekstom to nije slucaj... mozda nisi dobro poslusao... ako jesi, i ostajes pri svom misljenju, onda okej. Sto se pevanja tice... nisam razmisljao o tome... Da li umem da pevam? Pa smatram da umem... nisam potpuni antitalenat.... Da li je to pevanje nesto posebno i vredno paznje? Mislim da nije... I ne opterecujem se time previse... jer svakako ne planiram da karijeru zasnivam na svom glasu. U svakom slucaju, hvala na kritici i savetima. Cenim.
"Imaj smelosti da budes razuman" - Emanuel Kant Last edited by Salle; 30-07-2009 at 02:33 AM. |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Imam jedan problem | Estbam | Audio Produkcija - Tehnike | 204 | 05-04-2009 11:38 PM |
Eh da imam para ko Don! | Shricke | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 15 | 28-04-2008 10:09 PM |