|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Kad aktiviram Altiverb 6 u displeju mi pokaze da ne moze pronaci Impulse Response,sta mu to dodje i sta uciniti,platforma je xp,pa mislim da ga ne podrzava.Hvala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Impuls respons ti je u stvari impuls neke prostorije, odnosno reverb
![]() Ako ih ne mas pokusaj da ih nadjes negde na netu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Ne moras da kopiras impulse u ovaj folder, vec u settings samo dodeli taj postojeci... Postoje impulsi koje AV6 nece ni da procita, ali bi trebalo da ti rade svi iz njihovog packa. Zatim, nadji TC system 6000 i UAD real-ver impulse.. Sve to radi odlicno sa AV6
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Momci hvala,probati cu to napraviti pa javim!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Probao sam sve sta sam znao ali ne ide,u Folderu od Altiverba 6 postoje(Presets,Triger presets,Host specific Deskriptions,Impuls responses(storage play list i storage info play list),Documentation,Presets for demo,Pdf , Unistaling,Utilities i bas nema te koje kazes,neznam kako dalje pomagaj brate.Kada kopiram Triger presets u Impuls Responses ok to radi,aove iz Presetsa nema sanse.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Ne znam dali si uspio ako nisi probaj ovo,kod mene sve radi.Impulsa imas na netu milion,skines i raspakiras bilo gdje(kod mene stoje na sasvim drugom disku da ih ne bi svaki put kad rusim sistem morao ponovo ubacivati).Kad otvoris altiverb iznad input knoba imas + (pokraj ona dva slova t).Kad stisnes + otvori ti prozor gdje imas:select folder,rescan folder itd. ides na select,kazes mu gdje si smjestio ir i to je to.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
lexicon vs altiverb??? | serbianzoro | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 20 | 15-08-2009 01:19 AM |
Altiverb Impulsi | nebes | Audio Software | 5 | 21-11-2008 03:36 PM |