![]() |
Altiverb 6
Kad aktiviram Altiverb 6 u displeju mi pokaze da ne moze pronaci Impulse Response,sta mu to dodje i sta uciniti,platforma je xp,pa mislim da ga ne podrzava.Hvala
|
Re: Altiverb 6
Impuls respons ti je u stvari impuls neke prostorije, odnosno reverb :) To sto ti pise da ga nemas je verovatno zato sto si ti instalirao altiverb ali nisi prebacio biblioteke sa impulsima u odredjeni folder. Ako imas negde te impulse prebaci ih u C:\Program Files\Audio Ease\Altiverb 6\Impulse Responses
Ako ih ne mas pokusaj da ih nadjes negde na netu :) |
Ne moras da kopiras impulse u ovaj folder, vec u settings samo dodeli taj postojeci... Postoje impulsi koje AV6 nece ni da procita, ali bi trebalo da ti rade svi iz njihovog packa. Zatim, nadji TC system 6000 i UAD real-ver impulse.. Sve to radi odlicno sa AV6 :)
|
Momci hvala,probati cu to napraviti pa javim!
|
Probao sam sve sta sam znao ali ne ide,u Folderu od Altiverba 6 postoje(Presets,Triger presets,Host specific Deskriptions,Impuls responses(storage play list i storage info play list),Documentation,Presets for demo,Pdf , Unistaling,Utilities i bas nema te koje kazes,neznam kako dalje pomagaj brate.Kada kopiram Triger presets u Impuls Responses ok to radi,aove iz Presetsa nema sanse.
|
Ne znam dali si uspio ako nisi probaj ovo,kod mene sve radi.Impulsa imas na netu milion,skines i raspakiras bilo gdje(kod mene stoje na sasvim drugom disku da ih ne bi svaki put kad rusim sistem morao ponovo ubacivati).Kad otvoris altiverb iznad input knoba imas + (pokraj ona dva slova t).Kad stisnes + otvori ti prozor gdje imas:select folder,rescan folder itd. ides na select,kazes mu gdje si smjestio ir i to je to.
|
All times are GMT +1. The time now is 09:35 AM. |