Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Dizajn i konstrukcija studija

Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 23-07-2009, 11:21 PM   #10
castelbianco
Junior Member

Default Re: Zidanje studija! Predlog i pomoc :)

heheh... nisam Vukomanovic ali je na ovic

Nije mi previse bitno da pare vratim u nekom sumanutom roku, ali da kazemo da bi dve godine bile sasvim odgovarajuce. I opet zahvaljujem na svim odgovorima i ne mislim da iko ista pise zlonamerno ili obeshrabrujuce, naprotiv, ljudi pisu o svojim greskama da ih drugi ne bi ponavljali i prolazili kroz to.

Nisam "covek iz posla", ne poznajem ljude sa studijima, producente, muzicare itd... radim kao tehnicki urednik u Blicu i radim efekte za stranu stok kompaniju u nekom zacetku

Ne planiram da dam 30.000 evra na zidanje! Nikako! Pola od toga maksimum! Ali ne znam stvarno sta to moze da kosta 15.000 evra za jednu kocku od sto pedeset kvadrata Stvarno ne znam, ne zezam se... Ja sam bio ubedjen da mogu da ozidam za nekih 10.000 plafon.
Mesecno zaradim po soma i po dolara prosek. Nekad manje, nekad vise.
Imam kredite i dugove i to je to ali ne znam zasto da pricam o tome... nebitno je skroz... radim kao svako drugi i zaradjujem...

Ljubav prema muzici! Upravo to... i zvuku uopste

Dva puta editujem i zaboravim na prsutu! Heheh... E, dobrodosao je svako da dodje i vidi plac itd... inace skupljam rakije i to mnogo dobre... a prsuta i kajmak... trenutno imam najbolji vlaski sir koji moze da se kupi... pet vrsta...
Dobrodosli...

Last edited by castelbianco; 23-07-2009 at 11:25 PM. Reason: Prsuta
castelbianco is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules