|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#10 |
Junior Member
|
![]()
heheh... nisam Vukomanovic ali je na ovic
![]() Nije mi previse bitno da pare vratim u nekom sumanutom roku, ali da kazemo da bi dve godine bile sasvim odgovarajuce. I opet zahvaljujem na svim odgovorima i ne mislim da iko ista pise zlonamerno ili obeshrabrujuce, naprotiv, ljudi pisu o svojim greskama da ih drugi ne bi ponavljali i prolazili kroz to. Nisam "covek iz posla", ne poznajem ljude sa studijima, producente, muzicare itd... radim kao tehnicki urednik u Blicu i radim efekte za stranu stok kompaniju u nekom zacetku ![]() Ne planiram da dam 30.000 evra na zidanje! Nikako! Pola od toga maksimum! Ali ne znam stvarno sta to moze da kosta 15.000 evra za jednu kocku od sto pedeset kvadrata ![]() Mesecno zaradim po soma i po dolara prosek. Nekad manje, nekad vise. Imam kredite i dugove i to je to ali ne znam zasto da pricam o tome... nebitno je skroz... radim kao svako drugi i zaradjujem... Ljubav prema muzici! Upravo to... i zvuku uopste ![]() Dva puta editujem i zaboravim na prsutu! Heheh... E, dobrodosao je svako da dodje i vidi plac itd... inace skupljam rakije i to mnogo dobre... a prsuta i kajmak... trenutno imam najbolji vlaski sir koji moze da se kupi... pet vrsta... Dobrodosli... Last edited by castelbianco; 23-07-2009 at 11:25 PM. Reason: Prsuta |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
zidanje studija (opet) slike | DaBear | Dizajn i konstrukcija studija | 3 | 01-12-2007 10:30 AM |
Zidanje mastering studija- slike | DaBear | Dizajn i konstrukcija studija | 3 | 27-11-2007 11:56 AM |
Predlog | milosjeftic | Predlozi i sugestije | 1 | 08-04-2005 06:09 PM |
-=Predlog=- | ProkDu | Vlado Georgiev | 1 | 26-02-2005 08:54 PM |