|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Druze ne mogu da precutim vidim da ti je stalo... nisam ti ni slusao pesmu ali shvatices zasto... na festival ako saljes pesmu moras da imas 2-3000 evra ili dobru vezu. Te pesme koje se salju bez to dvoje niko ne slusa, a psihologija je ta sto ti kad vidis da nisi primljen ,,razglasis,, svima to i svi ,,gledate,, ko je to prosao a da ti nisi primljen da ucestvujes
![]() ![]()
![]() |
#2 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
opusteno, naravno, pa rekao sam vec, diskusije radi... I generalno, moram priznati da me vise zanima neko razmisljanje o samoj pesmi, ma kakva bila, nego te price o festivalima, biznisu itd... Mislim, svi smo valjda dovoljnoi odrasli pa da znamo u kakvom sistemu zivimo. Pa ovde se stimuju dodele novogodisnjih paketica, a kamoli festivali... ![]() pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
...iskreno, mislim da ni napolju nije ni?ta bolje,samo se ipak to radi malo kulturnije,bez da je toliko op?te poznato... Ove na?e seljačine to ni ne kriju!
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Zato su nam pesme takve kakvi su i festivali
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Ja sam o tome vec i pricao na forumu u nekoj zescoj temi kad sam raspravljao o mehanickoj svirci ( citanje nota ).... naravno da je svuda sve namesteno, pocev od politickih,verskih, gey, satanistickih lobija pa do kriminalaca... Lova ljudi, menadzer Frenku Sinatri je bio necak Al Kaponea i da ne duzim... tako je i kod nas, samo smo mala zemlja pa sve se zna
![]() Naravno da to vredja inteligenciju, cak i muzicka studija u vecini drze budale, menadzeri glume kriminalce ( nabijem ih, to svima uvek kazem ![]() Naravno u toj mocvari uvek ima i dobrih stvari, pozitivnih i autenticnih licnosti, koji su ili pored ili iznad svega toga, a isto rade u muzici, ja mislim da sam na toj strani. Naravno imao sam sudare sa ovima s druge strane ali opusteno ![]() ![]() Cigani imaju jednu izreku : Goli se radjamo i goli idemo na onaj svet, aj sam dodao : sa onim sto imamo u glavi. Ko ih j...
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Ilija to su prejake reci koje si uputio i ljudima koji nisu takvi, puno ljudi na forumu drzi studio i sigurno nisu budale. Ako vec imas takvo misljenje budi precizniji i jasno kazi o kome pises, u suprotnom vredjas redom sve na forumu!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Member
|
![]() Quote:
Druze tvoja kritika nema osnova, ja sam podelio sve na dve strane, tako da nisam mislio da svi koji drze studio su budale ( to jasno pise ), a sigurno ne mislim da svi koji drze studio su strucni za to, ta pretpostavka bi bila smesna i metaforicna, na primer recimo kao da svi koji pevaju to i umeju ![]() Ti kazes da vredjam sve redom ( tvoje licno misljenje ), ja kazem da ne ( sto i jasno pise ). A ja ti ne mogu nabrajati imena ne zato sto se nekog plasim da imenujem ![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Fali pola benda | RokStudio | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 0 | 06-07-2009 10:47 AM |
SUNCANE SKALE - POZURITE! | Mogli | Promocija radova | 7 | 25-04-2005 01:48 PM |