|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#81 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#82 |
Pro Member
|
![]()
And the estimated retail prices for full packaged retail product of Windows 7 in the U.S. are:
* Windows 7 Home Premium (Full): $199.99 * Windows 7 Professional (Full): $299.99 * Windows 7 Ultimate (Full): $319.99 ![]() ![]() ![]() ![]() Kako je 'Language Pack' za srpski jezik već tu, stigla je informacija da će nedelju dana nakon zvaničnog izlaska Windows 7-ce (22. oktobar) stići podrška i za hrvatski i slovenački jezik.
![]() |
#83 |
Pro Member
|
![]()
Nezvanična informacija je da će se Windows 7 RTM (Release To Manufacturing) pojaviti 13. jula, a sve u cilju poklapanja sa Microsoft PARTNER konferencijom koja počinje istog dana. Videćemo...
![]() |
#84 |
Pro Member
|
![]()
Preskupo, jos jedan argument da se predje na OS X
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Pro Member
|
![]()
Ne znam zasto se uopste baviti sistemom koji je unapred osudjen na neuspeh, i pored tolikog truda da se (neuspesno) kopira OSX.
Slazem se u potpunosti sa Milosem! (Mislim naravno, na one koji se bave muzikom, ne na bankare, turisticke agencije, kafice, pekare, apoteke i slicno, njima se izvinjavam) Ovo doduse, kucam sa XP-a, koji je toliko "otkacio' da mi sutra dolazi covek da reinstalira...
![]() |
#87 |
Pro Member
|
![]()
'Ajmo jo? jednom:
![]() |
#88 |
Pro Member
|
![]()
Javno pozivam cika Milosa da se javi na skype-u...
![]() ![]() ![]() p.s. Da li ste znali da baterija na Macbook-u drzi 4 sata ![]() ![]()
Turbo folk nije muzika, turbo folk je kakofonija svih mirisa i ukusa vezanih u jednu zvucnu promaju koja ima zadatak da zadovolji najsire ukuse i najnize strasti. Last edited by sRce; 07-07-2009 at 11:41 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Pro Member
|
![]()
![]() |
#90 |
Pro Member
|
![]()
za sve koji arche presonusa
imao sam problem na win 7 ....nikako nije hteo Firestudio da pusti zvuk....probao sto verzija drivera ali evo resenja: http://forums.presonus.com/showthread.php?t=7738 sad radi kao sat kao i cubase SX3 dakle problem je samo i IEEE1394 fw driveru ....on se switchuje kao sto je prikazano na slikama u linku i prede ko lokomotiva ja sam odusevljen kako sljaka ovo cudo....lako i brzo 64bit verzija isto pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Waves C1-auto release | djasek | Tutorijali | 2 | 18-07-2009 03:10 PM |
Microsoft records | disco violence | Razno | 6 | 09-03-2009 09:57 AM |
Microsoft Windows XP Pro Digital Audio Workstation Edition | Danny Lou | Audio Software | 19 | 18-12-2008 04:08 AM |
Malo pre-release novog albuma! | DEMONIO | Promocija radova | 19 | 28-02-2008 08:12 PM |