|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Superoperater
|
![]()
Postoje neke "leak"ovane verzije sedmice - Microsoft Windows 7 build 7260. Kao sto su neki mozda primetili, ne daju vise dzaba 7, a i najavili su Oktobar 2009 kao rok za izlazak finalne verzije 7. Ove "procurele" verzije (kazu da je neki brat Rus glavni izvor) su u stvari koraci do finalne verzije pa ako nekog zanima kako ce to izgledati na kraju, nek googluje malo po torrentima. Ja cu sacekati final build.
Sve u svemu generalno su otisli malo napred od viste, ali su problem proizvodjaci drajvera koji ne poznaju dovoljno novo softversko okruzenje, pa se drze starog XPa ko udovica za onu stvar. To daje utisak da je XP bolji za muziku (naravno i jeste jer su XP drajveri daleko pouzdaniji za masu hardvera), ali mislim da "vistoliki" windowsi imaju neiskoriscen potencijal... Najzad - to je OS koji je savremen sa novijim hardverom, pa mi neka zdrava logika govori da je noviji hardver bolje iskoriscen na novijem OSu. Razni dual korovi, kernel optimizovan za rad sa istim i sl... Vreme ce pokazati...
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
ja cekam dok ne izadje service pack 2 za win7
![]() Ozbiljno, nemam vise ni volje ni vremena za razne instalacije, format c:\ i slicne pegle
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Ja ga koristim vise od mesec dana i jos uvek ne planiram reinstalaciju ili vracanje na xp! Sve radi savrseno i nikakvih problema nisam imao. Inace, na kompu za muziku mi je i dalje xp zato sto je slabija masina..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
'Ajde sačekaj 15. avgust pa postuj ovo.
![]() Windows 7 Release Candidate će biti dostupan za download do 15. avgusta 2009 godine, a tačan datum izlaska je 22. oktobar 2009. http://windows.microsoft.com/en-US/w...7/products/get http://www.microsoft.com/windows/win.../download.aspx ...
![]() |
#5 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
And the estimated retail prices for full packaged retail product of Windows 7 in the U.S. are:
* Windows 7 Home Premium (Full): $199.99 * Windows 7 Professional (Full): $299.99 * Windows 7 Ultimate (Full): $319.99 ![]() ![]() ![]() ![]() Kako je 'Language Pack' za srpski jezik već tu, stigla je informacija da će nedelju dana nakon zvaničnog izlaska Windows 7-ce (22. oktobar) stići podrška i za hrvatski i slovenački jezik.
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Nezvanična informacija je da će se Windows 7 RTM (Release To Manufacturing) pojaviti 13. jula, a sve u cilju poklapanja sa Microsoft PARTNER konferencijom koja počinje istog dana. Videćemo...
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Preskupo, jos jedan argument da se predje na OS X
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Ne znam zasto se uopste baviti sistemom koji je unapred osudjen na neuspeh, i pored tolikog truda da se (neuspesno) kopira OSX.
Slazem se u potpunosti sa Milosem! (Mislim naravno, na one koji se bave muzikom, ne na bankare, turisticke agencije, kafice, pekare, apoteke i slicno, njima se izvinjavam) Ovo doduse, kucam sa XP-a, koji je toliko "otkacio' da mi sutra dolazi covek da reinstalira...
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Waves C1-auto release | djasek | Tutorijali | 2 | 18-07-2009 03:10 PM |
Microsoft records | disco violence | Razno | 6 | 09-03-2009 09:57 AM |
Microsoft Windows XP Pro Digital Audio Workstation Edition | Danny Lou | Audio Software | 19 | 18-12-2008 04:08 AM |
Malo pre-release novog albuma! | DEMONIO | Promocija radova | 19 | 28-02-2008 08:12 PM |