|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Nasao sam druge pesme McMarka na youtube-u, i u njima ne lici na Popaja niti malo, mozda ga je tako zavozila ova muzika, ali opet mi se ne svidja, kao MC nema skill...Dok su Who See bas zreli MC-ijevi i jako ih cenim, oni imaju to sto Marko nema... Ako je ova pesma namenjena rep publici, onda kod istih pesma ne pije vodu, a ako je namenjena sirokoj publici, pitanje je kako ce da siroka publika shvati lika koji mase pred kamerom i prica neku pricu, koja se ni ne upamti tako lako... Uopste nisam nesto napet ili nesto, nego dajem kreativni komentar za rep u pesmi... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
jansha ko jos slusa strofe , refreni su bitni ... seti se samo monteniggerse (npr.!) niko nece da se seti strofe odma vec refrena ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
ko sto znate, ja sam se vec par put izjasnio sta mislim o nasem rapu.....hhmmmm
konkretno, u ovoj pesmi...meni onja sa bradom i cvikama bolje repuje..bolje slaze reci i ima bolji flow. kao pravi... kod nasih rapera ( sto je slucaj i ovde) svremena na vreme rep se pretvori u neko zezatorsko pricanje, kao iz nekog pozorista ili sta vec..ili postane (maltene) kao govor sa neke pijace ili iz kafane... ![]() muzika - ne kapiram uopste. Matrica mi nije za rep uopste...refren krajnje neozbiljan, cak malo naivan i "deciji" po melodijai... Branko Kockica materijal, maltene...(da nije reco o pivu!!) - a muzika i ono malo zvukova (sinti, na pr) krajnje nemastoviti. Svako svira za sebe i to sad kao treba da radi... ![]() e sad, posto ne kapiram bas najbolje naze trziste i njegov odnos prema nasem rapu..ne znam sta da kazem. Da li ce da bude "hit", da li je to TO?
![]() |
#4 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Vibrator
|
![]()
moracu da se slozim sa vracem, meni se bas i ne svidja, nekako je nepovezano, a mozda i zbog toga sto ne pijem pivo..
refren sa viklerom je ok, ali mc marko... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Meni se svidja bas zato sto nije klasichna "hip hop-rep-gen'sta-srbija medj urmama" pesma.... "Matrica" je kuul, tachno kako treba... Mogu slobodno da kazem da me "radi" numera... Iako se jezim "Balkanskog" hip-hopa, ovo je svetla tachka ili svetlos' na kraju tunela za spomenuti "pravac"...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
@Jan: ok, razumjeli smo se na kraju...
@DaBear: e, ovo si dobro rek'o ![]() ?alu na stranu, da nisi ba? ukapirao fazon objesnili su ti awacs i silicon science, ba? sam tako ne?to i imao na umu. Ovo naravno nije klasičan rap, niti sam to ?elio, refren i jeste naravno "djetinjast", jer kad se čovjek napije piva... da ti ne sviđa, prihvatam, da sintovi nisu ma?toviti i to mo?e da stoji...rhodes koji svira neki ritam i nije neko ludilo ali je u funkciji pjesme i to mi je ok...mada, ovdje i nije poenta u ma?tovitim sintovima, nego u ritmu (za koji mislim da je dobar) i tekstu...naravno, nekome se sviđa, nekome ne i to mi je potpuno ok. Ali čim ima toliko ljudi kojima se ovo dopalo, ja sam zadovoljan. Međutim, po?to ovdje ne pričamo samo o ukusu, objasni mi molim te na ?ta si mislio kad si napisao da "svako svira za sebe", tako ne?to...na ?ta si mislio, na neusagla?enost u ritmu, harmoniji, frekvencijama,?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
![]()
Super je pesmica
![]()
![]() |
#10 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Alavux Feat JJ MC - Ghetto Trash | alavuk | Promocija radova | 27 | 01-10-2009 04:33 PM |
Tiesto Feat. Nelly Furtado - Who Wants To Be Alone | AlmaNach | Razno | 1 | 27-09-2009 10:30 PM |
Djolo feat. rbs feat sha - beograd | alavuk | Promocija radova | 9 | 21-02-2009 05:41 PM |
Elektribe feat. Everlast production | silicon science | Promocija radova | 9 | 08-04-2008 11:50 AM |
DJ kVu feat. Homer Simpson - Spider Pig | kVu | Promocija radova | 14 | 19-02-2008 06:35 AM |