|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Cao momce
i ja da se malo umesam, nepristrasno o API varijanti, preporucio bih ti da ides na lunch box opciju. Vise razloga: 1) Nadogradljivo i sareno 2) Mozes da trazis svoj potpis sa spravama i ako ti se nesto ne svidja relativno lako da preprodas 3) Relativno jeftin start sa jednim dobrim kanalom 4) 15 voltno napajanje nije anomalija, ne poznajem bas previse drugih sprava koji se kurce sa visim naponima, osim sto se neki na guzove trude da muce komponente sa max 18V, ima slatkisa sa visim naponima napajanja ali onda novcanik mora malo vise da se otvori 5) API 512 mic pre klipuje izmedju +29 -30Db-malo li je? 6) Veoma lep preamp Avedis aduio MA5 -topla preporuka 7) Sve je vise i vise novih sprava u 500 formatu, mozes napraviti dva ubojita kanala sa EQ i compresorom i bas te briga, a i kad ti treba negde da tezgaris sa strane lako je prenosivo. 8) Transparentnost je relativan pojam,broj proizvedenih API preampa je najmanje sestocifren do sada tako da mislim da je to dovoljno transparentan podatak. Da podvucem-daleko od toga da lobiram za API i da mislim da je to kraj i da nema nista bolje, ali kao starter varijanta koja ti pruza vise opcija i lakse trazenje tvog zvuka mislim da je dobar izbor Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
mozda je ovo rjesenje !
http://www.3daudioinc.com/3daudio_prelp.html Naruci poslusaj razlike i vidi sto ti se dopada ,glupo je da ti ovdje bilo ko sta sugerira pogotovo ako nije ni koristio spravu. Moj GML ima +-28v napajanje i najbolji je preamp koji sam ikada koristio. Koja budala taj Massenburg pa tolko napajanje napravi ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Mason
|
![]()
Ehhh... ima danas dosta primamljivih varijanti, samo... mi ne znamo iz prve ruke kako to radi.
Meni golica ma?tu i ovaj: http://www.transaudiogroup.com/daking/mic-pre-one.shtml Za 745$ u USA dosta nahvaljeni preamp sa Jensen trafoom na ulazu... hmmm... isplati se, bez obzira ?to bi ovde iza?ao skuplje. Pod uslovom da to stvarno radi O.K...
http://www.facebook.com/idekius Last edited by idekius; 21-06-2009 at 06:18 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
imam k2 i preamp grace design m101...vrlo lepo radi...cisto...zadovoljan sam...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
i sta si na kraju uradio?
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |