|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#5 | |
Member
|
![]() Quote:
Jako dobra stvar. Bugova prakticki i nema (ima u sampleru kojeg nisi ni nabrojao a po meni njihov sempler treba major update), jedina mana je sto nema Vista drivera ali to ce sad sredinom tjedna ![]() Xite je teoretski jaci 10X od Scope Pro. Samo na scope pro mozes bez problema pokrenuti neki veci modular, zapravo ajmo reci cetiri velika modulara svaki sa 6 voice polifonijom i jos imas mjesta za efekte i druge syntheve. Imaj na umu da ove syntheve ne moras pokretati na 96k jer je vecina vec interno oversamplirana ako mislis radit na 96k samo da bi izbjegao aliasing. Cak ni oni stari ne pate tolik ood toga. Isprobano. Recimo Minimax, Profit5 i ovi drugi noviji synthevi uopce nemaju neku dobrobit ok 96k s tim da ni na 44k NEMA aliasinga. Imas testove po netu pa provjeri. Flexor recimo ima oscilatore kod kojih mozes birati, oces one s aliasingom, oces bez njih itd. ![]() Inace ja razmisljam da zavrtim jednu kombinaciju pa da kupim xite. Ako dodje do toga imat cu na prodaju Scope Pro i Pulsar II sa svim mogucim SonicCore pluginovima+flexor+ Timeworks Reverb, SPL Transient designer+Najnovija Scope 5.0 itd....jos mnogo toga drugog. Uglavnom ako cu prodavat bit ce ovdje oglas a mogu i tebi na PM ![]() Pozz.. |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Vest: Boss ME-70 now shipping | dejankuki | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 12-03-2009 04:00 PM |
eBay prodaja - najpovoljniji worldwide shipping iz HR? | redroom | Razno | 1 | 15-04-2008 12:07 PM |