|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Pozdrav svima!!!!! ELEKTROIVO je čovjek koji je stvorio čudo od Soundcrafta TS-24!!!!!!! ( mislim u pozitivnom smislu) Svaka čast i pohvale!!!!!!!
P.S. Ivo čeka te jo? cca 700 push switcheva za zamjenu!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
[quote=
P.S. Ivo čeka te jo? cca 700 push switcheva za zamjenu!!!!!!!![/quote] jedva čekam ![]()
![]() |
#3 |
MCI Master
|
![]()
ajde da ja jos dodam ..... ako vam ne radi ursa major kao meni ... ... sto znaci digitalia a ne analogija....
i to Ivek moze rijesit ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
I ne samo to!!!! Ako trebate slo?iti akvarij.... I ormarić iz Mercatonea... Sve to rije?ava ELEKTROIVO!!!!!!
![]() ![]() Pozzz!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Member
|
![]() Quote:
to spada u kategoriju poslova uz Logitechov mi?..... ako ste mi jako simpatični ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Dobro, sad je bilo dosta!
Ishvalili smo previse covjeka!! Ajmo malo o ruznim stvarima: -jede (ustvari zdere) premasno... sve od tripica, speka pa nadalje -pije ona zagorska "glavoboljcek" vina koja su kiselija od ciganske p***e -slusa narodnjake (pa te sramota dodje kad mu zazvoni mobitel) -druzi se sa mnom -zalazi u opskurne birtije ... al doma ima vrhunski spek i visnjevacu! hehe! ![]()
![]() |
#7 |
MCI Master
|
![]()
negativne stvari...
voli zaspat na pultu hehe vidio sam svojim ocima ![]() prdne tu i tamo..vise oce tu neg da ode tamo a onda sve svali na druge ![]() previse radi ..premalo gleda komade . ps. ( Ivo odmori malo i u lov na puceice..jebemu pa ti si bar solo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
MCI Master
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
ElektroIvo kontakt | anap25 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 2 | 29-08-2009 11:27 AM |