|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Member
|
![]() Quote:
i mislim da ni to ne mozhesh fizichki da napunish skroz jer imash 10 x all (4 komada) i 0-99 single sample mada ja imam 2 po 2 gb i nemoj da se tripujesh da kupujesh vece od 2gb jer ne rade ja sam se zajebo pa sam uzeo sandisk extreme III od 4gb mislio brze ce uchitavati al k**** a ovai klip pa ono... ja isto radim loma beatbox i mogu ti reci ko god zna malo sa kp3 ovo je laganica... al ipak niko ne mozhe da prismrdi beardy-u... HA! xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
jedan kp, dva kp-a..
ono shto ga izdvaja je mashtovitost, a ne tehnika.. skoro svako moze da ''navezba'', ali retko ko ima ''ono'' ![]() opasno sam se nalozio na kp3 Last edited by MHz; 04-05-2009 at 04:01 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() bravo care ![]() jel si pogledao mozhda klip o kome je rech? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
ok...
![]() u svakom sluchaju beardy je super tip... meni je ovo jedan on njegovih najboljiv videa > http://www.youtube.com/watch?v=sCwbS7UYpfg evo josh jednog tipa koji radi slichan trip samo ne znam koji je ovo sampler > http://www.youtube.com/watch?v=EBOv7dL3GN4 > http://www.youtube.com/watch?v=UiInBOVHpO8 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
"ono" je kljuch, a najinteligentniji momenti u muzici su upravo oni najjednostavniji. ![]() super je ovaj klip u supermarketu je super, a i onaj u biblioteci. @geckonium i kontao sam da kupim dve kartice od po giga ili dva, a nisam znao da nece ucitavati vise od 2 giga... thnx.
![]() |
![]() |
#7 | ||
Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() "ono" je "ono" xD Quote:
sad sam video u malim oglasima Mhz kupuje Kaoss Pad 3 ![]() to je lepo! ![]() ja moram da pohvalim rumski.... kad sam stavio oglas u male oglase posle prvog dana me je tip zvao... valjda cesh i ti brzo da nadjesh kp3 ![]() @ Mhz ako kupujesh polovan obavezno proveri LED odma krenesh od donjeg levog coshka pa zmijicu vertikale do donjeg desnog isto tako horizontale od gornjeg levo do donjeg desnog da ti neko ne uvali ovako neshto > http://www.youtube.com/watch?v=NMGFGTvq1Y4 Last edited by geckonium; 05-05-2009 at 11:39 AM. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
naruchio sam iz sky-a. Stize sutra
![]() ![]() Odavno gledam KP3, chak sam i propustio par dobrih ponuda, ali eto, nisam vishe mogao da izdrzim ![]() Last edited by MHz; 05-05-2009 at 02:24 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() igrachka je ludilo... videcesh ^^ ja sam imao prilike da radim sa 3 komada u isto vreme.... SHOW! xDD iz sky-a ![]() kolko su sad? 330e? ja sam prvi kp3 uzeo iz sky-a za 230e pa sam chekao brda vremena da opet stigne da uzmem josh jedan i kad su stigli 330e ![]() Last edited by geckonium; 05-05-2009 at 03:33 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Junior Member
|
![]()
[QUOTE=geckonium;244896]a i ti si filozof?
![]() ![]() ![]() "ono" je "ono" xD ![]() u svakom slucaju, triput ura za kp3! zaista super sprava.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
sempleri | liman021 | Ogi Radivojević | 1 | 14-10-2007 12:01 AM |
Plugin synthovi ,sempleri,ritam masine... | milos | Slobodan Marković | 31 | 25-05-2007 03:27 AM |