|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Hvala na odgovoru i ponudi, imacu je u vidu.
Nord Lead 2X je verujem zaista dobar, ali prevazilazi moje finansijske mogucnosti. Hm, kakvo je misljenje i cena za Virus B? Zbog moje finansijske situacije, ono o cemu sam razmisljao je neki workstation (Trinity, XP-60, K2000) sa sekvencerom plus onaj gore pomenuti Novation A-station, ali bih ga ipak morao prvo poslusati i probati pre kupovine, jer ti verujem da bas nije top-notch. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Kao sto clusetrchord reche, Norda ulovis i imas opaku spravu (imao sam ga preko godinu dana).... i virus je okej, mogu se naci prilicno povoljno, stariji modeli... Takodjer dobar sint ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Solina eBay - kako treba napraviti fotku sinta da se proda za vi?e para.... | gregor z | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 14 | 02-12-2008 09:29 AM |
Kako Napraviti Rack Ormar | roginator | Dizajn i konstrukcija studija | 16 | 09-06-2007 01:16 PM |
Roland guitar synth GR-50 - kako podesiti? | FrankoPanko | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 25-08-2005 07:10 AM |
KEYSWITCH (kako napraviti instrument sa vise artikulacija) | ANITA | Tutorijali | 2 | 31-03-2004 11:47 PM |