|
|||||||
| Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#11 |
|
Pro Member
|
Definitivno je za tebe AKAI MPC 500, preko usb-a ubacujes semplove, mapiras po padovima, odlican sempler, a nije skup...
Naruchis preko Artista iz N.S.a evo link http://www.thomann.de/de/akai_mpc_500.htmhan Last edited by silicon science; 09-04-2009 at 04:37 PM. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Junior Member
|
sad radim sa laptopom ali je cimanje... ocu bash sempler... nisam zapeo ni za jedan pogledao sam oba, rolande te i to sve, mada mi je najzanimljiviji taj AKAI MPC 500... koliko koshta on otprilike? nisam izdvojio nijednu sumu videcu kolko koshta pa cemo skontati kesh
ako uspem... znachi ja uradim na kompu neki sempl, nebitno dal sint bit, i rokam preko semplera, kolko mogu da traju semplovi? jel to ogranicheno? jel u wav formatu idu?kao shto ste uvideli nemam pojma nishta skoro o ovim mashinama ![]() e pogledao sam link znachi oko 500 evra je, hm, to mi je puno... konto sam 200-300 evra... u chemu se razlikuje obichan mpc 500 od ovog AKAI MPC 500 B-STOCK, on je jefriniji... Last edited by kafadama; 09-04-2009 at 07:00 PM. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Pro Member
|
b-stock je koristen i vracen iz nekog razloga
|
|
|
#14 |
|
Junior Member
|
verovatno ne radi
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Pro Member
|
RaDi kod thomanna, mora... Ozbiljna je to firma, nisu pilicari, imas i garanciju
|
|
|
#16 |
|
Junior Member
|
bilo bi dobro da je josh neko uzme i vrati, taman da bude 300 evra
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Junior Member
|
bio sam u artistu u novom sadu i imaju mpd24 kontroler, cena mi odgovara tako da otpada opcija za sempler... e sad, uz koje softvere ide on, kako se povezuje, podeshava? da li je moguce da on radi ako na lap topu imam obichnu muzichku karticu [provericu koja je tachno], da li ce mi kasniti zvuk? da li mi treba neka externa karta? koja?
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
mod?rateur analogue
|
dok natjeras laptop sa (brzom) eksternom karticom da ti radi sve to kako treba, plus mpd... kostace te skoro ko MPC500.. a kilavis se sa laptopom.
MPC500 je malen, praktican i puno stabilniji od laptopa. i brze se digne i ulouduje sto ti treba. nema usranih windowsa ni mac osa.. da ih cekas dok publika zjapi.. B-Stock moze da uzmes bez problema. uvi8jek im mozes poslat upit i pitat ih ztasto je konkretno vracen,, jel sve u redu itd.. ima puno sprava koje ljudi vrate jer im ne odgovaraju, ne zato jer su sje*ane. baci pogled i na ebay.de mozda ga nadjes rabljenog jeftinije.. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Junior Member
|
znam brate u pravu si... totalno... ali definitivno je kesh problem jer ocu josh neke spravice da uzmem, znachi mnogo je spor? jesi radio na njemu?
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Vibrator
|
nije spor, kao sto ti rekoh, dodji pa da probamo sa lap topom.
ako resis, moze i mpc500. |
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|