|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
mpc2500 ili 5000, ovi manji su slabiji
ili ko sto rece kolega laptop + neki kontroler je mozda i najbolja varijanta za najmanje para
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Definitivno je za tebe AKAI MPC 500, preko usb-a ubacujes semplove, mapiras po padovima, odlican sempler, a nije skup...
Naruchis preko Artista iz N.S.a ![]() ![]() evo link http://www.thomann.de/de/akai_mpc_500.htmhan Last edited by silicon science; 09-04-2009 at 03:37 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
bio sam u artistu u novom sadu i imaju mpd24 kontroler, cena mi odgovara tako da otpada opcija za sempler... e sad, uz koje softvere ide on, kako se povezuje, podeshava? da li je moguce da on radi ako na lap topu imam obichnu muzichku karticu [provericu koja je tachno], da li ce mi kasniti zvuk? da li mi treba neka externa karta? koja?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
mod?rateur analogue
|
![]()
dok natjeras laptop sa (brzom) eksternom karticom da ti radi sve to kako treba, plus mpd... kostace te skoro ko MPC500.. a kilavis se sa laptopom.
MPC500 je malen, praktican i puno stabilniji od laptopa. i brze se digne i ulouduje sto ti treba. nema usranih windowsa ni mac osa.. da ih cekas dok publika zjapi.. B-Stock moze da uzmes bez problema. uvi8jek im mozes poslat upit i pitat ih ztasto je konkretno vracen,, jel sve u redu itd.. ima puno sprava koje ljudi vrate jer im ne odgovaraju, ne zato jer su sje*ane. baci pogled i na ebay.de mozda ga nadjes rabljenog jeftinije.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
znam brate u pravu si... totalno... ali definitivno je kesh problem jer ocu josh neke spravice da uzmem, znachi mnogo je spor? jesi radio na njemu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vibrator
|
![]()
nije spor, kao sto ti rekoh, dodji pa da probamo sa lap topom.
ako resis, moze i mpc500. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ja skoro bidovao neke neverovatne stvari i kad sam skontao da ne moze, nisam mogao da verujem ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
mod?rateur analogue
|
![]() Quote:
a cak i ako ne pise da prima tako, posaljes mu pitanje i pitas jel oce. .. on nista ne gubi. cak mu je i bolje. primjer2: koliko sam puta naso sprave koje je tip htio samo slat unutar njemacke... pito ga za hrv/slo... i ovaj reko moze.. ko pita ne skita ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
pozdrav ljudi
nov sam ovde, pa reko da se oglasim u prvoj zanimljivoj temi. ![]() kafadama, da li uzimao u obzir korg KP3? u kombinaciji sa laptopom moze lepo da ispadne jer moze da bude i kontroler, a koristis ga kao sempler i efektor. ja sam u bendu koji gaji crossover zvuk i u kombinaciji sa gramofonom za skrec, kaoss pad mi je otvorio novu dimenziju. pogledaj malo po jutjubu kako zvuci i izgleda. ako ti je to bitno, koristi ga sid iz slipknota, a mislim da je na ovoj povratnickoj turneji i u setupu dj lethal-a iz limp bizkita. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
sempleri | liman021 | Ogi Radivojević | 1 | 14-10-2007 12:01 AM |
Plugin synthovi ,sempleri,ritam masine... | milos | Slobodan Marković | 31 | 25-05-2007 03:27 AM |