|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]()
Hej ti...
To sam vec cuo, neki stariji rock. Svejedno nije neka pesma ni Vladina, ni ta na koju Vladina pesma lici. |
![]() |
![]() |
#2 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
Quote:
Ali mi nije palo napamet da zbog toga manje cenim Bajaginu pesmu sa istim naqzivom. Verovatno bi po tebi originalnost znacila da mu tekst pesme pocne sa: CKZMLJ NPR TUUU. Neznaci nista, ali je originalno! No svi smo ljudi pa gresimo, zato su tu kriticari da debelo zeznuti text. Tacnije refren uklope, da bi bio najaci u pesmi! Tako da ako je pravde i ako je covek posten, treba da se odrekne polovine svijih autorskih prava u koris ispravljaca. Ja sam bas svoj izgubio, pa nemam cime da napunim telefon! Ps: Ako je svakoj budali dato za pravo da komentarise sta god zeli (time sto je ustanju da smisli pasvord i user name, i zapamti ga deuze od 15 munuta). Onda:Izvinjavam se, i ja sebi dajem pravo da se tome rugam! Last edited by LACKY; 09-04-2009 at 02:43 AM. |
||
![]() |
![]() |
#3 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() Quote:
Svejedno, nije neka pesma, taman i da je autenticna. |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]()
Neki ovdje suviše emotivno, a izgleda i lično, doživljavaju kritike upućene na račun nove Vladove pjesme. Ne znam čemu ta poteba da se drugi omalovažavaju, nazivaju budalama i slično...
Možda Laki i Mogli imaju sličnu percepciju , tj. predstavu "budale" - ali, to ni jednom od vas ne daje za pravo da ljude ovdje proglašavate budalama...Mislim da bi administracija ovoga foruma trebala podjednako da bude savjesna i ažurna po pitanju ličnih karakterizacija, kao što je i po pitanju piraterije, politike i religije.Džaba vam sve to kad Djura i njegov drug Pera proglašavaju budalama, majmunima, mrmotima, kretenima, idiotima (ili čime več!?) kad god to nađu za shodno ili se nečiji stav kosi sa njihovim , takođe diskutabilnim, stavovima... Last edited by balthazaar; 09-04-2009 at 07:28 PM. |
![]() |
![]() |
#6 |
Vibrator
|
![]()
vreme ce biti najbolji sudija, a vi slobodno nastavite sa mlacenjem prazne slame..
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Mason
|
![]() Quote:
Siguran sam da ti praviš kud i kamo bolje, te ne bi bilo loše da uploaduješ neku svoju da naučimo kako se to radi ![]() @Goranis Simpragos - Pa sad, što se tiče tih prava... nisam toliko siguran... jer ako se ova proseravanja nastave, na ovu temu ću staviti katanac, a šteta je... taman smo lepo počeli o bureku ![]()
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() Quote:
Izvinite, nisam imao nameru da uvredim Vladine obozavaoce. Uzivajte. Last edited by google; 09-04-2009 at 04:57 PM. |
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ljudi ne porede pesmu sa onim sto oni mogu da naprave, vec sa onime sto su culi do sada, kako od Vlada, tako i od sve ostale muzike koju su culi u zivotu. Jednostavno im refren ne izaziva emocije, ili sta vec, kao neke druge pesme, i ljudi to primecuju, ne razumem zasto ih nazivati budalama i nipodastavati. |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
mogu samo da konstatujem da sam dobar za otvaranje diskusija
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |