|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#25 |
Pro Member
|
![]()
Najbolje da sacekamo da boggy odgovori, i ja pricam isto iz teorije, mada u ovom slucaju, cini mi se da teorija ne moze odudarati mnogo od prakse, jer se cestice jednostavno ne krecu na zidu.
U tom trouglu, je cela jedna stranica odmaknuta od zida, ta koja popunjava cosak, pa verovatno tu zarobljava talas. Dve stranice nalezu na zid, ali treca stranica zahvata deo prostorije, kapiras sta mislim ... Ti trouglovi su cini mi se pre kompromis nego najbolje moguce resenje, jer bi najefektivnije bilo da se postave na sred sobe jer bi tu cestice potrosile najvise energije prolazeci kroz njih, jer je tu brizna cestice najveca. Tu na zid gde je veliki pritisak a mali pomeraj cestice idu neka druga resenja, al ne znam kako se zovu, nesto kompresiono, reci ce vec neko, a i da ne kvarimo gradi ovaj topic, ima vec dosta tema o tome. Last edited by SumAnuT; 28-03-2009 at 02:16 PM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Majstor A.Dijanovic odgovara | alek019 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 9 | 22-02-2010 09:40 PM |
razyebo sam sint ima li dobar majstor u bgd? | InsaneEyes | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 17-08-2009 07:47 PM |
potreban majstor za monitor | MiGi | Monitoring | 9 | 18-03-2009 02:36 PM |
Dobar majstor za mixete u bg? | voomighty | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 1 | 25-01-2009 02:27 PM |
Majstor | on Lord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 0 | 12-12-2008 11:05 PM |