|
![]() |
#1 | |
Psiho
|
![]() Quote:
Jer u tom slučaju... nisi ti platio mastering. Samo si se smje?io ![]()
![]() |
![]() |
#2 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Umek sam radi i producira svoje stvari, nekoliko sam jih ja miksao, više-manje mu masteriram skoro sve produkcije poslednjih 10 godina. Skupa smo radili produkciju i songwriting njegovog još neizdatog albuma, mislim da se single pušta na MTV-ju (Obey ft. Andja Marič). A što se Cox-a tiče.....slao nam je pjesmu u totalno ruff fazi, upotrebili smo samo vokal (i još to ne sve), a sve ostalo napravili na novo i prilično promjenili harmonije. To sam radio skupa sa Valentinom Kanzyanijem i obojicu nas je Cox podpisao kao producente.....i naravno debelo platio sve troškove..... ![]() A inače sam napravio i nekoliko "milli vanilli" dance produkcija.....DJ plati produkciju i podpiše se kao executive producer ili co-producer, njemu "slava" meni cash i publishing..... i opet se smiješkam.... ![]()
" If Pacman affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music." - Kristian Wilson [Nintendo Executive 1989] Earresistible Mastering Website Earresistible Mastering MySpace Last edited by gregor z; 09-03-2009 at 08:21 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Psiho
|
![]() Quote:
![]() Znam točno kako to ide... bavio sam se par godina dj-ingom, pa znam većinu ljudi koje si spomenuo, i kako te stvari funkcioniraju.
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Mastering Q | karingalo | Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken | 4 | 02-04-2009 03:56 PM |
Mastering | Eyes | Audio Produkcija - Tehnike | 17 | 28-08-2007 01:47 AM |
mastering | nunuk_t2L | Produkcija Elektronske Muzike | 3 | 10-08-2007 10:59 AM |
Mastering | radsoul | Audio Produkcija - Tehnike | 2 | 27-03-2007 08:43 PM |
Mastering | Rhino | Zoran Vračević - Vrač | 11 | 30-07-2006 04:59 PM |