|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
...
jel mogu i ja da ucestvujem sledece godine na ovoj kenjoviziji , znaci preslusao sam sve , ne znam dal su mi smesni zemlja gruva zbogom brus li ili ana nikolic sa full/fool ... a i lejla ima da se naceka princa ... izvinjavam se svim sujetnim producentima ukoliko sam "isprozivao" njihove maestralne radove ovo je teska sramota ali je zato pozitivan haos |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
pa dobro, ima par zanimljivih, potencijalnih... bla bla bla... Ivana Selakov mi lici na recept za pobedu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozz
![]() |
#3 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() Evo ovaj Sevdahbejbi je "u kontekstu savremene elektronske muzike" (tako pise na sajtu rts-a) Samo sto bi morao prvo da "istrazis upotrebu elemenata balkanske muzičke tradicije" i Bingo ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
imam komsiju 'armonikasha , pegla ko malmstein i brzi je od njega po tehnici ... BING-o
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() Evo dokaz: http://www.youtube.com/watch?v=6wskfUdVCeM&fmt=18 pa kome se ne svidja - ljubomoran je ![]() A ova stvar za Beoviziju.... Tekst je stvarno problem. Ja iskreno verujem da pobedjuje Marko Kon, jer ako nema ni jedna ozbiljno dobra stvar, ljudi ce iz zajebavanja da glasaju za njega. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Administrator
|
![]()
...ali Eurosong/eurovision i jeste zamisljeno kao takmicenje sra*** grupa. I svaki put kada uleti neka normalna grupa, koju mogu da cujem i van takmicenja, meni to bude veeeliko iznenadjenje i znak pitanja. Poslednji bend koji je pobedio, a kome bi ja dao glas, bila je ABBA krajem '60.
![]() |
#8 |
Mason
|
![]()
Aleksandar Fon Ler je bio humaniji prema Beogradu i Srbiji po pitanju bombardovanja od mnogih koji se bave muzikom, ili petljaju nešto oko muzike, u ovoj zemlji...
![]() |
#9 |
VIP Member
|
![]()
preslusao.....uufffff!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Junior Member
|
![]()
Odvojio sam dragocenih desetak minuta svog zivota da preslusam ove ''kompozicije''.
![]() Ne znam zasto, imam utisak da se ovi takozvani kompozitori i aranzeri TRUDE da naprave sto gluplju pesmu, nadajuci se da ce BAS TO proci. (O sirotim tesktopiscima ne bih ni trosio reci) Moram priznati, ima nesto u toj logici... ![]() U stvari, imalo bi smisla tako razmisljati da se vec ne zna ko je pobednik. ![]() Last edited by sinisake; 07-03-2009 at 09:43 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
SSL @ Taktons 2009 | lunaroid | Razno | 18 | 26-11-2009 02:40 PM |
Kalson - Like You EP [E75 Records 004] (2009) | kalson | Promocija radova | 4 | 30-08-2009 01:28 AM |
...za 2009. | zoolander | Promocija radova | 22 | 30-05-2009 09:18 PM |
Grammy 2009 | idekius | Razno | 24 | 04-03-2009 09:56 PM |
Outrun 2009 ! | alavuk | Pricaonica | 0 | 18-12-2008 10:33 PM |