|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#71 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() U svakom slucaju, svaka cast na uradjenom, a iskreno ti zelim da toga bude jos! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Snimano u onoj čuvenoj sali za sinhronizaciju u Filmskom gradu (Ko?utnjak) koju su neka dva Engleza projektovala ?ezdesetih godina. Zna? salu... ufff. 80% tog zvuka je AKG C451 (CK1) near-coincident par postavljen na par metara od bubnja. Dinamički close-up mikrofoni (kako se sećam uglavnom MD421) su slu?ili samo za pobolj?anje definicije u stereo slici. Nema ve?tačkih jeka - sve je realni prostor. Drago mi da si primetio Đorđev kunst u tom bubnju. Mada, ni Raletov nije ni?ta manji. Pozdrav i izvinjenje na off-topicovanju off-topica. Nego mi dodijalo pljuvanje pa te?ko odolevam postovima koji hvale nečiji rad (makar i ne bio moj rad).
![]() |
![]() |
#73 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
mod?rateur analogue
|
![]()
meni je super. ne cijeli album ali prvih 3 - 4pjesme. i zena definitvno kuzi glazbu, i ima dobar glas. (polsusajte acapella poker face ..) i svidja mi se produkcija na tim pjhesmama na kojima su si dali truda. ostatak albuma je malo zbrzan. nije na tom nivou. nije sve blistavo novo, u "just dance" su otkrili europop dance s kraja 90tih, al opet s boljim pjevanjem, i modernijom produkcijom. ali stvar radi..
u svakom slucaju trenutno, lady gaga, i katy perry ne izlaze iz mog cd playera. pravo osvjezenje. citajuci na brzaka korz topic, par stvari mi pade na pamet: znam da su usporedbe uvijek popularne (ko ima veceg i to) al stvarno ne vidim kakve lady gaga im veze sa aliciom keys ili sa beyonce. osim sto su sve tri zene, ko kruske i jabuke. s druge strance , ako pricam o svom ukusu, ja ove dvije ne mogu smislit. ni pjesme, ni njihovo pjevanje. ako neko solidno vozi nesto vec prozvakano i otpjevano onda je to to. puno vokalnih solaza, mrdanja dupetom, al pjesme nigdje. nije da rnb nije iznjedrio vrhunskih pjesama, ali to nisu te. meni. tiraz: koliko je ko prodao me boli me taki.. ali znam jednu stvar.. Gregor mi je snimio ova dva albuma (gaga i perry) negdje u septembru kad nisam pojma imao nit tko su , niti cuo ijednu pjesmu, cak nisam znao kako izgledaju.. jer sam malo u izolaciji od moderne glazbe... ali odmah mi je mirisalo da to ide u vrh. ..i tako i bijase. pogotovo katy perry.. tu nema lose pjesme na cijelom albumu. to u mainstreamu nisam dozivio ima 10 godina. |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]()
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 06-03-2009 at 12:08 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Pro Member
|
![]()
Da ali to nije umetnost, to je roba!
Verovatno je onda ono cime se ja bavim Art? Samo to niko neznam, mislim sem mene! |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
moderator
|
![]()
e pa laki...sad i ti uleces sa potpuno irelevantnim sarkasticnim komentarom na neizreceno i nepomisljeno
![]()
![]() |
#78 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Ili mislis na onaj acoustic sa klavirom? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Pro Member
|
![]()
koje su oni legende, uvek od kica naprave genijalnu umetnost, znaci uopste se nisam zacudio kad sam video ovo
Pet Shop Boys & Lady GaGa Interview After Live Brit Awards 2009 http://www.youtube.com/watch?v=f6G7A...eature=related izabrashe ljudi ladno gagu kao zamenu za dasti springfild ![]() novi PSB album je smrzavanje, btw
![]() |
#80 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
LAdy GAGA - OPET! | DaBear | Razno | 3 | 04-11-2009 11:21 PM |
Lady Gaga-Poker Face (KSL Jnr1 Mix) | Overdrive | Promocija radova | 13 | 05-08-2009 10:19 PM |
lady gaga paparazzi remix | serbianzoro | Promocija radova | 5 | 11-07-2009 04:45 PM |
lady gaga - just dance (rock re-edit) | crnac43 | Promocija radova | 7 | 03-04-2009 11:00 AM |