|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
U svakoj kombinaciji ti je mixer suvisan, prodaj ga i doplati za pristojan preamp i vec si sa Golfa presao u Automobil...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
U svakom iole ozbiljnijem setupu neka vrsta mixera je NEOPHODNA. mixer nije potreban samo u najosnovnijoj, amatersko-hobi postavci. Nikakav ozbiljniji, pa ni manje ozbiljan rad sa audiom nije moguc samo sa racunarom, koji je prevashodno (ako je P.C. u pitanju) namenjen za Bankarsko-hotelijersko-piljarsko-apotekarske poslove, a silom prilika je postao uredjaj koji koriste i za muzicku produkciju...
![]() |
![]() |
#3 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() A ti ?to mrzi? mixere i stratove, mixaj na Alfa Romeu. ![]() I kada ćemo da snimamo te gitare? P.S. I kupi Audi. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Vi koji ste kupili mixere pa sad ne znate sta cete sa njima lecite frustracije na drugom mestu...
![]() ![]() A drugo, naravno da mixer nije potreban cak iako to nije, kako ti kazes, amatersko-hobi postavka! Da ne bi pricali napamet mozes preslusati moj rad na amatersko-hobi postavci, pa sam donesi odluku je li mixer NEOPHODAN! A sto se tice Auto Union-a... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
`Ja poslednjih 25 godina imam mixer u svojoj sobi, nista narocito, 48 ulaza u in-line tehnici, tri senda po kanalu, 4-struki EQ sa po 2 parametarska benda (lo mid, hi mid)
i zaista, i pored MACa G5, 2 tera hardova, pored externih, uopste ne vidim nacin kako da smiksam hardverske sintove i semplere, kojih imam prilicno, bez mixera? Imam doduse sasvim solidan audio interface, u liku RME FF800, ali bez hardware mixera mogu jedino da radim krajnje "peske", sto znaci da sve mukotrpno pretvaram u audio kanale, pa da miksam "in the box" sto je osim krajnje sitorinjske postavke, veoma nespretno i sporo a o kvalitetu ITB miksanja ne zelim ni da govorim. Sta na primer ako na samom miksu vidim da sam se zeznuo sa izborom snera ili kicka, ili da mi je "tepih" potpuno neadekvatan za konkretnu pesmu? da brisem, i ponovo (mozda opet neuspesno) snimam druge zvuke? Kojesta...Volim, kao i mnogi drugi da imam sto je vise "zivi" MIDI do samog kraja mixa, a sta mora da bude audio, znaci neki pevac (nazalost) solo gitarista (jos vise nazalost) ili sax, ili ne znam sta, prateci recimo. to MORA da bude audio, ali gde god mogu izbegavam ga, i u tome nisam usamljen - pogledaj intervjue sa producentima i prikaze snimanja nekog "skupljeg" albuma, videces da je tako. Nisam imao losu nameru sa predjasnjim postom, samo sam hteo da izbegnem apsolutnu iskljucivost tvog iskaza "sta ce ti mixer" Pozdravi i lepe zelje. S.
We are not alone in the Universe... Last edited by slowstar; 05-03-2009 at 11:19 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Alo ovo sve stoji pod uslovom ako kupis Mac!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
hahah, da, i ima? alfu u gara?i
![]() |
![]() |
![]() |