|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#6 |
MAO
|
![]()
moja logika razmišljanja nije dal ja čujem ili ne 48khz ili ko mačka i više, nego ko i kako seče sampling opseg. Tako da, naročito kad su jeftiniji konverteri u pitanju (sa jeftinom analognom sekcijom), ne verujem preterano njihovim anti-aliasing filterima (i to se itekako čuje). Ne zanosim se mixanjem na 88, već snimanjem, bar nek sempluju do 48khz opsega, a ja ću softwerski efikasnije to svesti na ciljni sampling rate. Ne bih imao ama baš ništa protiva da radim na Radaru 48khz s.rate (radio, odrastao na njemu, nedostaje mi), niti Apogeeu, ali na ad konverterima gde je 8ch ad jeftiniije od 1000e, neka hvala!
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Jeftin mikrofon Peavey | Sava | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 10 | 09-03-2012 06:12 PM |
hardw. reverb, dobar a jeftin....? | OFF | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 35 | 11-10-2009 11:32 AM |
NI Komplete 6, pa jos i jeftin !! | DaBear | Audio Software | 1 | 02-09-2009 11:15 AM |
dobar jeftin sikvenser. | Lag | Razno | 10 | 31-07-2009 01:04 PM |