|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#10 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Nemoj me krivo svatiti. Na kraju je to sve pitanje Para. Znaci ako imas viska onada se lipo kupi pamuk ili gotove elemente. Stim da ces za to onda platiti 10 puta vise.( bubam) Svarit nesec stakleni prah kako si ga ja mislim nazvo. Ali ako si zdrav onda ces na nacin kako i ostalu prasinu, koju defenetivo udises izbacit iz tjela. Ti imas samo problem praha u fazi gradnje absorbera. A to je vrlo malo ako uzmes u obzir da judi rade stime svako dnevno. i vjeruj mi jos su zivi. ![]() Pozz Denis |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Staklena vuna i zdravlje?!! | ANITA | Dizajn i konstrukcija studija | 25 | 10-11-2009 05:57 PM |
Staklena vuna | Techy Boy | Dizajn i konstrukcija studija | 6 | 15-02-2009 06:36 PM |
Kamena Vuna | lirikzg | Dizajn i konstrukcija studija | 5 | 13-02-2009 10:02 PM |
Mineralna vuna - uticaj na zdravlje | gruki | Dizajn i konstrukcija studija | 6 | 10-09-2007 11:29 PM |
kamena stijena u control room-u? | alhoholicar | Dizajn i konstrukcija studija | 24 | 26-03-2007 01:29 AM |