Quote:
Originally Posted by Braca
Ako ne ocekujes da uradis nesto profesionalno zbog toga sto nemas budzet. onda bi akusticaru dzaba dao novac jer akusticari to rade profesionalno. Ako ti prostorija nije vazna za druge namene, nemas novac, onda se snaalazi sam kako umes. Ako ti je podrum veliki onda ce ti trebati puno toga, ali ako nije veliki pokusaj sa kamenom vunom i malo platna preko. Ima dosta postova na tu temu ovde, procitaj. Paket kamene vune ti je nesto manje od 20 eura, a platno je jeftino, jedno 4 do 8 paketa ce ti mozda resiti problem koji imas, prvo coskove uradi, pa ako preostane onda dalje. Ja naravno nisam akusticar ali mi je simpaticno to sto si napisao jer nekad sam i sam po nekim podrumima vezbao sa bendom, pa znam kako ti je, a jos mi je vise drago sto si se odlucio za bubanj jer vas je sve manje. Pogledaj sve sto ima na rumskom, a onda i na ostalim forumima. Samo napred, najvaznija je volja
|

Pa znas kako, nakon 23 godine sam dobio 1 uslov da mogu da pocnem da sviram. Zato eto mene, spreman da postanem bubnjar.
Inace, prostorija nije velika. Mozda je 4m prema 7m a visina je oko 2,10 m. Prostorija ce takodje sluziti bendu mog brata za probe.
Mislio sam da ulozim oko 300-400 E bar da suzbijem akustiku koja je totalno nepodnosljiva.
Hvala na savetu, pogledacu ovde po KG-u sta moze da se uradi.