|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#13 | |
Mason
|
![]() Quote:
Ne mo?e? da pomogne? nekome ko ne ?eli da mu se pomogne i ko "sve zna", a sve ?to mo?e? da dobije? je da neko misli da si nadrndan, lo? čovek i ne znam ?ta sve već ne... Malo su me lo?a iskustva naučila da budem peder, pa takva čuda i ne potpi?em, ali ne na foru: "Neću to da potpi?em, ne valja!!!", već klijenta ubedim da je zapravo sve to on sam odradio, da sam ja tu samo malo pomogao u tehničkom smislu, ljudi vole da veruju u takve gluposti, pa to obično prodje ![]() De?avalo mi se da me zajebu i ne potpi?u za stvari koje sam realno i istinski odradio, a kamo li kad sam ponudi? nekome da stavi svoj cenjeni potpis ![]() Kada mi pare od tako neke budala?tine nisu bitne, onda jednostavno odbijem da radim. Najjači su oni majstori ?to u arr. uspeju da ubud?e npr. 6000 različitih linija u srednjoj lagi, koje se kose jedna sa drugom, smetaju vocalu, a npr. u bass-u nema ni?ta. Maheri koji u jednoj pesmi imaju dovoljno instrumenata za dva CD-a ![]() ![]() ?Ajd? smixaj onda! Va?i... smiksaću ku**tz!!! Zna se od čega se pita ne pravi. Zato je najlep?e raditi svoje stvari, ili stvari na koje utiče? i ima? kontrolu od samog starta.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
-=Koliko visoko cujete?=- | ProkDu | Razno | 37 | 31-10-2006 12:24 AM |
Uad I Koliko Vredi | djivan | DSP forum | 10 | 24-05-2006 11:31 PM |