|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#51 |
Mason
|
![]() ![]() ![]() ![]() Sad, pošto nema više Jože, te velike državne institucije liče na umiruće dinosauruse kojima treba još jedno 1000 godina da potpuno umru, a već se jedva vuku i dišu, jer su davno popustile pod parazitima. koji se i dalje množe, bez obzira na to što domaćin umire. Žali Bože domaće muzičke "institucije" u vlasništvu države, sa svojim zaposlenima koji jedva čekaju penziju i rade po sistemu : "Niko ne može toliko malo da me plati, koliko ja mogu malo da radim"... ![]() PGP-u bi najpametnije bilo da proda svoj MCI, da ga neko dovede u red i koristi kako treba, pre nego što dodje u situaciju da od njega ostane samo frame u ispravnom stanju. Mada... i kada bi preduzeli neki takav "pametan ?" korak, verovatno bi ga budzašto otkupio neki tatin sin... ili mamin... ![]() Srpska posla..
![]() |
#52 | |
MCI Master
|
![]() Quote:
25, 26, 27 i 28 dodali smo s grupa. 5 6 7 8 a ovih par kanala sta sam dao nije imalo par kapica.... ![]() evo danas mi Duca kaze da nikad stol nije imao bolji sound sto me jaaaako razveselilo!!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
MCI Master
|
![]()
evo jos slika da nam silicon ne place da ga nismo stavili ..hvala kuzma ...ali evo da se ljudi uvjere da si vredamn momak ali nista ljepsi od avatara koje koristis na rumskom ..hehehheheehheeh
![]() ![]() ![]() moram se malo i nasalit ![]() slika jedan.. struja se ne sali sa strujom ![]() slika dva ... narodno sijelo...duca, moritz i everlast slika tri... sredjen vu metar od MCI slika cetiri....silicon....slika govori 1000 rijeci ![]() slika pet ...Boki fala na pomoci ![]() Last edited by roginator; 11-10-2009 at 02:22 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#55 |
MCI Master
|
![]()
ja osobno mislim da nije danas tesko doci do MCI stola.....
problem ga je sredit..... niti je to mali posao ...niti je jeftin,,,, niti ga svako zna napravit....... imam kolegu U USA koji ima 5 MCI 500 stolova.... zadnji je kupio za 6000$ a zatim ulozio 9000$ da ga uredi ...jer tamo radnik nije jeftin, pogotovo koji zna!!! ( a kaze da su radila on i dvojca da se stol sredi ) i zatim ga je prodao za 17000$ nekom liku koji snima rock ... i to je bio kao super deal s obzirom da je tamo velika RECESIJA!!!! sada sredjuje sljedeci MCI za prodat..... znaci stol i nije problem ali dobar ispravan i sredjen je problem..... neznam tocno koliko ima mci 500 u BG ali ima vise od 3 100% i vjerujem da su svi u ![]() prije kojeg dana drobili su nove ampex trake 2" zapakirane.... da me izvine drustvo ...KRETENI UNISTAVAJU ONO STO SMO MI I NASI RODITELJI DEBELO PLACALI!!!! zato ako ko spasi koji MCI ...IMA od mene rundu!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
VIP Member
|
![]()
Ima i više. Lično znam za bar četiri "bela" u i oko radio Beograda (Studija 5,6 i 13 +radiodramski studio) i bar jedan "sivi" u Košutnjaku (TV).
Ovaj u Košutnjaku su likovi "kastomizovali" izvadivši mu sve pan potove po kanalu (i L/R i F/B) i umesto toga uvalili po četiri on/off dugmeta kao neki quad routing, jebem li ga. Kao - TV je mono, pa šta će nam panorame... Kapiram da bi ti potovi kad-tad počeli da divljaju od silne neupotrebe, ali evo sada RTS ima stereo signal, ali nisam siguran da su vratili panorame. P.S. (edit) Ko spase bar jedan od ovih ima turu i od mene.
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 05-02-2009 at 04:25 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Moderator
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Senior Member
|
![]()
Opominjem vas zbog besplatne reklame koju dajete pojedinim momcima sa foruma, roginator (pouzdano znam da mixas ako uopste mixas ITB-rekao mim Srce) ne zloupotrebljavaj forum nego lepo plati reklamu! Ustvari vi ste dosadni sa tim analognim praistorijskim stolovima, kome to jos treba, lepo vam je Slowstar objasnio al ne slusate iskusnog coveka!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Moderator
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
VIP Member
|
![]()
Uf jeste, stalno zaboravljam da je tehnika u međuvremenu mnogo napredovala. A i nije ba? legalno da se krekuje i hakuje ta analogna tehnika pa da se posle prodaje k'o nova. Evo, stidim se.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
FAIRLIGHT u Novom Sadu u studiju "M"...i TAKTONS | Moritz | Razno | 49 | 28-11-2009 01:12 PM |
rumski na novom serveru | diviner | Obavestenja | 16 | 01-06-2009 11:15 AM |
░▒▓█SYNTHETIC Workshop 28. i 29. mart u Novom Sadu█▓▒░ | Lag | Razno | 31 | 02-04-2009 06:32 PM |
Pomoc oko nalaska stana u Novom Sadu | lesha | Pricaonica | 28 | 30-09-2008 05:00 PM |
Richard Bona u Novom Sadu | bassystem | Dragan Ivanović | 3 | 24-11-2006 11:01 AM |