|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Pošto me dosta toga nervira kod SX instalirao sam Sonar 8 i gle čudaaa
![]() Otvara se munjevito (naspram SX koji stalno nešo ućitava) Midi uvućeš ništa ne pita odmah razmjesti kanale..uvućeš karaoke ista stvar. Midi na mixeru podešavaš kako hoćeš i kad snimiš zapis tako i ostane. itd..itd ozbiljno sam uzdrman..još ga proućavam..nema mi neke opcije (ili ima?) koje ima SX ali sve za sad tako pitko radi da je za čuditi. Audio još nisam ni pokušavao ali izgleda da ću se ozbiljno pozabaviti Sonarom. Vaša iskustva?? ![]()
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Meni Sonar izgleda kao da mu je bomba pala na GUI
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Obavezno procitaj Sonar Power knjigu(mislim da je zadnja za verziju 6 ali nebitno...) . Najbolji tutorijal, korak po korak da naucis Sonar.
8-ica ima bas lep interfejs, skinuo sam demo pre par dana da probam(150mbyte instalacija) ali su mi Logic i Cubase nekako najpregledniji... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Steinberg rules
![]()
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Superoperater
|
![]()
Istina...
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
tako je dok ne naucis sve fore sa folderima, ako si apotekar moze stvarno sve da bude organizovano i pregledno kao u japanskoj kancelariji
![]() EDIT: a da je brz, brz je ko rz brzotrz
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
Kao ?to rekoh Cubase radim od malih nogu
![]() (ne računajte 4) Govorim samo o midi editu itd.. Primjeri: kod otvaranja Cubase SX3 otvara se 30 sek (-/+) sonar 4 sec. Otvaranje midi filea makar je pode?eno u SX on ga otvara u jednoj traci i onda dissolve part(ne sve)....Sonar munjevito otvara "vi?etraćno" Midi Mixer u Cubaseu volume radi ali panorama nema ?anse..u sonaru sve bez problema....ima jo? toga dosta ..?to mi se ćini stabilniji ?to se tiće MIDI-ja. Nema ?anse da napustim SX/Nuendo ali samo primjećujem neke priće ![]() ![]()
![]() |
#9 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
da pricali smo o tome na chat-u mnogo vremena trosimo na isprobavanja da bi poboljsali neku opciju a pritom neka druga bude bolja u starom sekvenceru.... i gde smo nigde ![]() kad ce vec da se pojavi taj supersekvencer ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Superoperater
|
![]()
Jel mislis na cubase 5 ? Pa sad, jos malo...
![]() ![]() ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
ljudi | Arthur | Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken | 2 | 29-04-2009 09:44 AM |