|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 | |
Member
|
![]() Quote:
A za ovo drugo, zar se ti ne slazes da je Voxbox ,uvijek uslovno govorimo jer su u pitanju ukusi,da je Voxbox barem 1/2 klase gore?
![]() |
![]() |
#32 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
Quote:
Imam dosta lepih prampa i uvek se iznenadim kad proradi onaj za kog najmanje ocekujem da ce se pokazati ![]() Sve zavisi koju muziku snimas i sta zelis da postignes ...... Pozdrav |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
SuperModerator
|
![]() Quote:
he, kakve budale u avalonu, znam da se pricalo da ce mod da bude zvanican, ali nije (nema ga nigde na sajtu, mislim da ima samo neki video preview na Namm-u...) . Bar ja nisam nigde nasao da je to official info. Max jel imas neki link? @ drzox, ista je klasa Voxboxa i 737 (imam oba). - To je to - Tube channel strip, sa sve DI input. Mana voxboxa je sto nema mid boost (samo cut, ali ipak je to Pultec EQ), dok je compressor na manley veci allarounder - moze bukvalno za sve da se koristi, dok je na 737 trom, ali OK za vokale i trome PopBass linije ![]() .... prelepo. Oggy mislim da sam ti dao CD, mada je ono bio raf mix... sad cu staviti redovan mixed stuff. pozz ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Member
|
![]()
Nije nikad bilo pitanje da li soft kompresor moze da radi prije konvertera,jedina nejasna stvar mi je bila zasto je waveform sa soft komopresorom normalan ,iako je signal overloudovan i to je neko objasnio look ahead modom kompresora ,prihvatljivo mada i dalje sumnjam.
![]() A za Voxbox nije svjet interneta imao sam 3 godine 737sp +Brauner Valvet+rosseta 200 i vokali su dobri .ali ono sto se meni svidja ,bila je kombinacija sonyC800g+voxbox. U nedostatku love za c800g ,kupio sam Peluso VTB i dobio od prijatelja na koristenje Voxbox.Po meni ,ponavljam iz vlastitog iskustva,moj utisak ili kao god vec, Peluso + Voxbox je 1/2 klasa gore od Valvet +737sp.
musica Last edited by drzox; 26-01-2009 at 07:58 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Moderator
|
![]()
Pa meni je i ona sirovina bila do jaja
![]() Rekao sam ti par "zamerkica" koje eventualno mogu da budu bitne samo nama i nikome vise na svetu, ali nema sta, zvuci vrhunski i sirovo... ![]()
![]() |
#37 | |
Member
|
![]() Quote:
Ja imam potpuno drugacije misljenje i ja sam uglavnom pricao o preampu +compresoru i za vokale.Moje su musterije uglavnom zenski vokali i po meni Voxbox ubija 737sp u tome. ali za akusticnu gitaru 737sp je pobjednik.Doduse dva su razlicita mikrofona u pitanju. Zivi bas nisam nikad ni probao tako da ne znam.
![]() |
![]() |
#38 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Salim se .... ali kad cujem pricu o mitovima .... smorim se ![]() Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() A pravo da ti kazem u medjuvremenu mi se ovo dopalo , da zapravo i ne zelim da bude brze .... ima kompresora za brze ![]() ![]() A to je ono sto mi treba ![]() ..... a mislim da je ono cega se secam stvarno bila samo najava .... ne znam da li su sproveli u delo .... cini mi se da su par ljudi sa GS rekli da blue diode ima ugradjen mod ... ali stvarno ne znam ....koji imate u Hammeru ?!?!?! Pozdrav Last edited by Max; 26-01-2009 at 08:18 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Member
|
![]()
Ma sigurno,Lexicon 480L i impuls od Lexicon 480l preko altiverba zvuce isto.
![]()
musica Last edited by drzox; 26-01-2009 at 08:26 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kompresor decode -ili kako uistinu razumjeti kompresor i njegove parametre | Denyken | Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken | 20 | 26-04-2009 10:49 AM |
Kompresor AU | zmaj | Audio Software | 8 | 31-03-2009 04:34 PM |
rnc kompresor | liman021 | Computer Hardware | 0 | 19-07-2006 10:07 PM |
Najbolji software-ski kompresor | vukasin0 | Audio Software | 1 | 08-05-2006 09:41 PM |