|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | ||
Moderator
|
![]()
preko usba?
chime? nishta ne kapiram.. bez ikakvih glitcheva? Quote:
nisam neshto odushevljen alesisom kao firmom.. a bash taj zed o kom prichate mi je zapao za oko kad sam ga video na netu.. nego mi zed16 lakshe da kucam i pamtim.. ![]() btw, Vama opet eplovo bolje.. ![]() ![]() p.s. pitam se kakvi li su zedovi preampi i eq-ovi.. neshto se bojim.. ipak nije neka preterana kinta za sve to shto nudi.. Quote:
pozdrav svima Last edited by HeatMan; 26-01-2009 at 03:09 AM. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
zed 16 samo master salje na USB a zed R16 je FW i to je druga prica, on tera 26i/O
zed serije koje nisu sa oznakom R tj nisu FW samo stereo i/o imaju preko USB-a http://www.allen-heath.com/zed/zed-22FX.asp Last edited by nav; 26-01-2009 at 03:12 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
glupost.. sad videh taj deo o slanju preko usba..
pa ne znam dal ce 10 komada prodati tako.. a chek, fw kao moze vishe da tera? valjda je 8 kanala tu maksimum? znam po ff800.. a i ne znam nishta da ide preko 8 kanala.. inache, ja trazim neku valjanu analogniju ( ![]() ![]() ![]() pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
FW tera 24 kanala (provereno) a ovi iz A&H kazu 26 (nisam probao
![]() izbor ti je suzen na A&H iz serije R ,Mackie Onyx ili ona nova Yamaha |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Moderator
|
![]() Quote:
ee da da da.. jes jes.. zaboravih na to.. ff800 ima fw400 kabl i prikljuchak i fw 800 prikljuchak na sebi.. bravo.. zaboravio sam.. btw, chuo sam da su onyxovi preampi transparentni do jajca.. mada se bojim da sam loshe chuo.. ![]() mada opet, realno.. toliko stvari hocu da uzmem i ne znam odakle da krenem. tako je bilo uvek, tako izgleda da ce biti i za 20 godina kad budem pretrpao studio sa opremom. (mada i sad sam realno) poz edit: za onyx mora da se uzme posebno fw i/o kartica.. smarachi.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
ako volis malo tvrdji sound, izmedju Onyxa i A&H biraj Onyx. ![]() Last edited by nav; 26-01-2009 at 04:21 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
tvrdji?
![]() poz btw, mogli bi da predjemo na pp da ne smaramo forum |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
jos 8 kanala na FF800-kako? | player | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 19 | 09-05-2008 08:37 PM |
hocu jos dva kanala... | akg111 | Computer Hardware | 8 | 24-12-2007 06:00 PM |
obrada fx kanala | nenad | Audio Produkcija - Tehnike | 4 | 06-01-2007 07:30 PM |