|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Administrator
|
![]() Pa u principu ti treba neko malcice iskusniji u komsiluku, pa zajedno podignete FSB na ploci. Do 3 Ghz ti nece trebati neki bolji kuler, ali vec preko 3, bi valjalo, zbog buke. Uostalom vidjeces.
Poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Hvala prijatelju moj....cim budem uzeo ovu masinu u moj studio javljam vam se da vam kazem kako gura
![]() pozdrav. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
HKC 630W Power Supply
ASUS P5QL-E Intel Core 2 Duo E 8400 Kuler je : Hyper 212 Triton 77 RAM: Corsair Twin 2x2 GB 1066Mhz 2x320GB HDD u Raid 0 1 HDD 1TB 32mb CACHE graficka karta je : 9400GT 512mb PCI-E DVD-RW 2x Eto ovu sam konfiguraciju uzeo...samo smo zamenili umesto Q6600 uzeo sam E 8400 procesor i jaci power supply...a sto se tice kucista uzeo sam Cooler Master Cosmos 1000 extra tiho i veoma profesionalno kuciste....meni se sve ovo cini ok...hteo sam da poslusam Divinera da uzmem Gygabite ali nisam mogao da nadjem ovde kod mene ni u jednoj prodavnici... ![]() recite mi sta vi mislite jeli sve ok??? caosss |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
neznam sta da mislim jer nikad nisam bio na asusu
al da te na zdravlje sluzi pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Administrator
|
![]() CoolerMaster Cosmos 1000 izgleda i djeluje bolje nego Antec P182, ali je za ovu namjenu Antec puno bolji. Probali uporedno i jedan i drugi, jos kada se Cosmos pojavio (prosle godine otprilike na zimu).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Moze jedno pitanje za ljude iz rumskog a tice se napajanja... Taj coolermaster extreme koji koristite, jel to isto sto i coolermaster extreme power plus? Jer jedino taj mogu da nadjem u Novom Sadu. Takodje sta mislite o napajanjima Xilence 550W ili chieftec silent? Hvala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Administrator
|
![]() CoolerMaster Extreme koji mi koristimo (380W i 430W sa oznakom PCAP) se ne proizvode vise (mi smo ih nalagerovali za potrebe izrade ruDAWa jer su zaista robusna/snazna, kvalitetna napajanja i odgovaraju nam za nase modifikacije)...
Xilence ne proizvodi bog zna kakva napajanja, Chieftec moze proci, s tim da ja ne znam za silent podvarijantu. Prakticno, sva napajanja u tom segmentu su veoma slicna, a mi za ruDAWe odabiramo ona koja su najpogodnija za modovanje, a pri tom najmanje ispustaju cudnih zvukova (cichanje i pijukanje PWM regulatora u istim). Govorim ovo iz razloga sto nam nase zalihe gore pomenutih napajanja presusuju, pa cemo ovih dana i mi morati ozbiljnije da se bacimo u testiranje novih modela, pa ako mozes, sacekaj do tada (mada kao sto rekoh, nemas potrebe cekati, jer nama nijedna do sada nisu odgovarala takva kakva jesu, sva smo morali otvarati mjenjati im vent, dodavati dodatne hladnjake, pa cisto sumnjam da bi ti nasa preporuka ista znacila). |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pogledajte ovo cudo!!! Sta kazete na ovo?! | Nemania | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 12 | 04-11-2009 07:07 PM |
Sta kazete za velikog brata? | vasko | Pricaonica | 4 | 09-03-2009 11:43 PM |