Quote:
Originally Posted by stacato
Lesha ja se stvarno izvinjavam mozda sam se pogresno izrazio...a nisi ni ti bas morao odma da mi kazes kako sam bezobrazan...jer kad sam bolje procitao sta sam napisao onda sam sam to shvatio...jos jednom duzan sam ti izvinjenje tebi i svim ovde forumasima...
hvala sto se javljate...
pogledao sam te druge graficke karte koje su na RuDAW ali ovde u ovoj prodavnici mi kazu da je to stari model i da oni preporucuju ovu zato sto je novije generacije... 
|
Pozdrav stacato. Dobrodosao na forum...
Vidi da uzmes P35-DS3P plocu i E8400 procesor, jer realno vajde od Q6600 kada je u pitanju audio procesiranje bas i nema (ispada da je E8400 sa svojih 3GHz gotovo brzi u svemu). Nesto slicno je predlagao clan Milos, pa pogledaj njegove postove. Takodje, uzmi 2GB rama jer sa 4 win mapira memoriju nesto drugacije, pa mozes biti zbunjen nekim benignim bagovima koji znaju biti i podosadni (ne nudimo bezveze i sam ruDAW PRO sa samo 2GB rama...jednostavno to bolje radi nego kada u isti stavite 4GB, iako je i jedna i druga varijanta u potpunosti hardverski stabilna). Memoriju uvijek mozes dodatni naknadno. Novac koji ustedis prebaci na Antec P182 kuciste, i neko tishe kvalitetnije napajanje, i bices vise nego zadovoljan.
Sto se tice "strucnog" savjeta od strane prodavca, stvarno ne bih to komentarisao (kada bi se osvrtao na svakojake gluposti, cijeli dan bih samo piskarao edukujuci besplatno druge).
Sretno sa kupovinom, posto ce ti sreca biti potrebna (u praksi se pokazalo da je sansa da domaci strucnjaci prodavci nesto zeznu pri sugestijama i "sklapanju" masine za odredjenu namjenu, najmanje 30%).