|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
koliko bi platio MC 500 mk2 ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
evo taze MC80 na UK Ebay-u , imas jos 4 dana! ?200 (200Eura)
http://cgi.ebay.co.uk/Roland-Mc80-mi...10111002r21781
![]() |
#3 | |
Member
|
![]() Quote:
eto, vidi?. uop?te nije lo?a ponuda. flight case + zip. soundcanvas manje-vi?e. ali potpisujem da će za par dana da se stvori neki fantom i nabije cenu... mada, mogao bih da probam. samo moram da pi?em liku da vidim je l' oće uop?te da trguje sa srbima. @goasia: ?ta ja znam, zavisi u kakvom je stanju... evo, jedan prijatelj je u hrvatskoj uzeo sasvim očuvan sa original diskovima, manualom i kutijom za 100?. znači toliko i manje... ja sam za MC50 dao i manje, pre nekoliko godina. 50-60? je ok cifra. je l' prodaje?? @zemljanin: u pravu si, to je verovatno jako slično kao na XPima. samo moćnije. verovatno da na XPu nema? ba? sve te funkcije za editovanje, a većina komandi je izvučena na panelu + ima? praktično neograničenu memoriju ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
video sam jedan se prodaje preko oglasa u Holandiji pa ... ja obicno nadjem tamo otprilike sve sto mi treba
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
imam yamaha qy700
presao sam sa softvera i ovo mi je prvi analogni sekvencer. trebalo mi je malo vremena da se naviknem na klasicnu logiku operacija koju ovaj kao i vecina slicnih "fiskalnih kasa" ima ![]() masina te jednostavno tera da znas sta hoces i to mi se dopada. sve u svemu jako stabilna masina, preporuka ![]() pogledaj i roland mc-4 mozda nadjes ![]() Last edited by yoloko; 14-01-2009 at 12:04 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
@yoloko
znači ti si kupio onaj QY700 od direct controla? ja mu slao poruke, ali nije odgovorio. i- radi dobro? to bi trebalo da je najozbiljnija yamahina ma?ina u toj kategoriji. aha, zna? kad ću da nađem MC4. a i da ga nađem, ko bi se zezao jo? i s tim ... mala memorija, ograničene funkcije... nego, je l' gotov JX3p? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
da qy700 je bio DC-ov
![]() mc4 jeste komplikovan znam, ali pogledaj onda koji je aphex fanatik da je uradio analord serije sa njim. uh koliki trud. jx3p, jeste gotov je jos pre dve nedelje. sve popravljeno. jako simpatican i upotrebljiv saund posebno za elektroniku. jedina mana sto se ne moze editovati dok svira midi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
mod?rateur analogue
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
S ritam mashine na sequencer? | tomo | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 16 | 15-11-2008 03:15 AM |
Sequencer? | Nyo | Audio Software | 13 | 23-05-2008 12:13 AM |