|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Mislim da tu nema nikakve dileme, mislim na izbor "laptopa" Sto je pogresna rec, kaze se NOTEBOOK, poslednji "laptop" je napravljen pre 15-ak godina...
Dakle treba pogledati sta sve koriste "veliki igraci" kao sto su Hancock, Zawinul, Corea, Dave Grusin, razni klavijaturisti po bendovima, da ne nabrajam, ne smem da konkretizujem, da me ne bi banovali, ali bar tu je situacija jasna, masine sa "prozorcicima" ili raznim "vistama" tu prosto nemaju pristup, iz vrlo poznatih razloga padanja sistema, zaglavljivanjima, plavim "ekranima smrti" i tako dalje...dakle tu popularna "vocka" koja "drzi doktora napolju" vlada, i tu diskusije nema, jer je ponavljam, stvar jasna, pogotovo sto nikakvih problema sa FireWire kartama i chipovima nema - to sve odmah radi bez problema, bar kod mene, bilo koju spravu da "nakacim" Pozdrav, i srecni praznici SVIMA!!!
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Last edited by silicon science; 09-01-2009 at 11:09 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
EVENT Opal - jako hrabar nastup! | Tiki the Boyler | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 17 | 10-09-2010 03:44 PM |