|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
MCI Master
|
![]()
apsolutno su zakon muzicki i zafrkancijama koje rade....
potpuno postujem LET 3 vrh |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
MAO
|
![]()
takođe dubooko poštujem lik i delo istih, suptilna je granica između banalnosti i genijalnosti, mislim da je oni uspešno jašu već godinama. Provokacija im je srednje ime, a koncert sam gledao ove godine na exitu, i ostao mi je u top5 ove godine (a nagledao sam se bendova ove godine!). "Bombardiranje Srbije i Čačka", je jedina ploča koju sam slušao, i mislim da je remek delo. Ciklama, Qrcem u Čelo, Dijete u Vremenu... kraj krajeva ironije i perfektnog sviranja-produciranja
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
hehehehe iskreno znaju gde da udare po masi ali kao sto kaze (krko)babic sve je to r'n'r !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Haha kraljevi, obozavam ih, najludja ekipa na svetu... A uz to sviraju kao ludaci, toliko su dobri da boli.... Udaraju "kurcem u chelo"
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Let 3 je jedna od najboljih grupa na brdovitom balkanu, a i sire, ne samo da se dobro zajebavaju nego ljudi sviraju da to nije normalno.na predproslom exitu(2007.) su razvalili sve mi je posle toga bilo bez veze, posle njih je nastupao Eyesburn koji je u najmanju ruku izgledao jadno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ne znam, a voleo bih da znam! (kontra-faza) | jammer | Audio Produkcija - Tehnike | 29 | 22-10-2010 07:32 PM |
Sve sto znam o tebi | gorjan | Promocija radova | 22 | 25-02-2010 09:31 PM |
Mrzim narodnjake | lesha | Pricaonica | 239 | 26-08-2008 04:44 PM |