|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Nisi dobro shvatio - niko ne povezuje kvalitet sa jeftinocom tehnike iliti "alata" - to se nekad zvalo - instrument!! trebalo je godine provesti da bi se neki instrument naucio i sve sto ide uz to.. Danas...zalepis 2-3 gotove fraze i loopiras neku bas liniju, nabacas 2-3 drum loopa i to nekome ko je "prosvirao" kupovinom jeftinog PC-a, zvuci "do jaja" - k'o ploca!! Onda doticni pocne da smara izdavace, i oni normalno preplavljeni hiljadama takvih novopecenih kompozitora / artista / producenata, jednostavno zatvore vrata i ne slusaju nista od toga crapa. Ko ima nesto dobro, sam ce da ga progura - pa ako izdavaci ocene da oni mogu to dignu na jos vislji nivo (citaj - uz njihovu promociju, prodaju jos vise! onda ce da potpisu doticno (ne) delo!!)) a dok se to ne desi, ima tona web labela koji prodaje sve i svasta jer ih ABSOLUTNO NE KOSTA NISTA! ko zan i ima ideje, uspece da uradi nesto....samo sto je danas (zbog hiljada i hiljada producenata) mnogo duze i teze skrenuti paznju na sebe i svoj rad (ako se moze tako nazvati!) Alat je manje visi isti...a ja cu UVEK da uradim bolje od tebe! ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Buducnost muzike? | disco violence | Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken | 4 | 18-04-2009 11:27 AM |
Buducnost Audio Tehnike... | slowstar | Slobodan Marković | 27 | 15-06-2007 03:54 PM |
Buducnost 5.1 formata | OFF | Zoran Vračević - Vrač | 29 | 27-10-2006 11:20 PM |