|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#111 |
Pro Member
|
![]()
Odakle sad da se pojavljuju i nestaju?
Daj neki Google video?
Ej, Ljubice, Ljubice, grudi ti, Ljubice, kao haubice! ![]() Last edited by SumAnuT; 30-11-2007 at 08:24 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
MAO
|
![]()
iz antimaterije i nazad u nju.
kao nash prijatelj m@d@fak |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Pro Member
|
![]()
![]() |
#114 |
Psiho
|
![]()
Ne znam tochno koji od dokumentaraca obradjuje tu temu... to je dosta star podatak i spada u "opche" proshireno znanje
![]() Model atoma koi se uglavnom koristi u edukativne svrhe sugerira da se elektroni vrte oko jezgre u nekakvim orbitama pomalo nalik na planetarne orbite u sunchevom sustavu, no to je vrlo pojednostavljen i adaptiran model. Upravo zahvaljujuchi elektronima otkrivena je kvantna sprega... elektroni su istovremeno na vishe mjesta... zapravo uvijek su svugdje ![]() Pogledaj "What the bleep do we know about quantum mechanics" ako vech nisi (ima ga na Google videu).
![]() |
#115 |
Pro Member
|
![]()
Gledao sam te sto spadaju u opste prosireno znanje i sad se setih onog ogleda sa ispaljivanjem atoma kada ima posmatraca i kada nema ...
Moracu ponovo da pogledam, ocigledno nisam bio dovoljno skoncentrisan da bih sve pohvatao ...
![]() |
#116 |
Junior Member
|
![]()
Eto me nazad...
Nego , imam još jednu činjenicu što se Cubasea i Nuenda tiče... Ako je itko ikad probao tj. radio neku zahtjevniju pjesmu sa rewireom ,gomilom vst-ja i vsti-ja (a to podrezumjeva i podosta otvorenih "kanala") i ,u jednom od gore navedenih ,mu "pojede" cpu pa mu počne "štekat" glazba....možda je probao otvorit isti projekt u drugom...i onda se vrlo (ne)ugodno iznenadio tom nekom (ne)postojećom razlikom između Nuenda i Cubasea... I opet ću ponovit .. nije Stainberg industrija pustila na tržište dva ista programa samo iz tog razloga što Nuendo ima software-sku podršku za video odnosno Cubase ne.. btw krivo si napisao MaD@f@KKKa Last edited by M@dafak@; 10-12-2007 at 09:55 PM. Reason: dopouna texta |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Pro Member
|
![]()
Hajde onda budi drugar i podeli sa nama tvoje znanje ...
U cemu je razlika izmedju Cubasea i Nuenda?
![]() |
#118 |
MAO
|
![]()
vidi decko, zaista nemam nista protiv tebe (osim sto sam misljenja da ti je kretenski nickname, al nije jedini, i to je samo moje misljenje), ali bih zaista voleo da znam, sta te to u meni navodi na pomisao da sam kreten i ne znam o cemu pricam?
i da, been there done that, radio jaako mnogo projekata sa i bez VSTi-eva u "oba" programa, i oba umeju da budu jednako nestabilna u identicnoj postavci (tipa sjebe mi se nesto u nuendu, pokrenem cjubejz, opet isto sranje, odustanem) ajd, sad, lepo reci, licim li ti ja na sisatu plavushu? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Tacno posle godinu dana... Pogledaj datum ![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
"glupi"ASUS (i "pametni"Gigabyte) | milanCHE | Computer Hardware | 20 | 26-06-2009 12:01 AM |