|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#35 | |
Psiho
|
![]() Quote:
Ne znam jesi li pogledao drugi video... naime dotična Evelyn je potpuno gluha, ali glazbu čuje kroz vibracije... vrlo inspirirajuće. Ako me ne?to izuje iz cipela to su ?ene pored kojih se osjećam tako malen, nezanimljiv i nebitan. Nekako mi poma?u da ostanem svjestan svog mjesta u kozmičkom poretku i činjenice da smo kao pripadnici "jačeg" spola zapravo "2nd hand humans" ![]() Toj "kolekciji" svakako treba dodati i Bjork... pa ako nekoga zanima: Bjork interview Bjork - Medulla Documentary - Part 1 (ostali djelovi s desne strane pod "related videos") Bj?rk Minuscule Vespertine Documentary 1st Part (ostali djelovi s desne strane pod "related videos")
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Buducnost muzike? | disco violence | Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken | 4 | 18-04-2009 11:27 AM |
Buducnost Audio Tehnike... | slowstar | Slobodan Marković | 27 | 15-06-2007 03:54 PM |
Buducnost 5.1 formata | OFF | Zoran Vračević - Vrač | 29 | 27-10-2006 11:20 PM |