| 
 | |||||||
| Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  | 
|  04-12-2008, 12:34 AM | #1 | 
| Moderator Join Date: Jan 2007 Location: Beograd 
				 |  Re: Gitara, klavir i rep. 

pa to i jeste poenta.. sad cu nakachim noviju verziju.. bubnjevi su malo izrazeniji.. al kao ona tupacova i nasova pesama "gangstas neshto"   poenta je bila samo da dzitra bude.. iskreno, meni ne treba nishta vishe.. a minimalistichki ne mere da zvuchi..samo da nakachim novu verziju pa cesh chujesh.. btw, sad asm se setio da ni ti nisi prokomentarisao..  pusa | 
|   |   | 
|  04-12-2008, 12:46 AM | #2 | |
| moderator Join Date: Nov 2007 Location: Beograd 

thugz mantion...samo sto flow u toj pesmi prati gitaru (ako me secanje dobro vara)...a ovde je flow haoticniji... Quote: 

__________________  www.myspace.com/eevamusic  "There is no such thing as standing still when it comes to progress.You're either moving forward,or backwards." | |
|   |   | 
|  04-12-2008, 12:59 AM | #3 | 

joooj jebo te flow..   zamisli da on repuje vako sporo kako pichi dzitra.. dal bi onda bio sjeban, zbunjen i nadrkan u isto vreme? bio bi pospan..   inache ne volim spoken rep, ni offbeat rep, al mi je joksica ovde bash lego kako valja..   | 
|   |   | 
|  04-12-2008, 01:05 AM | #4 | 

u prethodnom postu nisam rekla da je to nesto lose... flow mi se ne svidja samo na pocetku...ostalo sve kul.. 
				__________________  www.myspace.com/eevamusic  "There is no such thing as standing still when it comes to progress.You're either moving forward,or backwards." | 
|   |   | 
|  04-12-2008, 01:10 AM | #5 | 

haotichno uglavnom znachi loshe, kod tebe.    | 
|   |   | 
|  04-12-2008, 01:12 AM | #6 | 

necu nikad vishe da mixam kad sam mrtav umoran. necu nikad vishe da mixam kad sam mrtav umoran. necu nikad vishe da mixam kad sam mrtav umoran. necu nikad vishe da mixam kad sam mrtav umoran. necu nikad vishe da mixam kad sam mrtav umoran. necu nikad vishe da mixam kad sam mrtav umoran. necu nikad vishe da mixam kad sam mrtav umoran. http://www.yousendit.com/download/TT...MGNVbStGa1E9PQ glas mi je preistaknut.. gitare su sad.. hmmm. sumljive.. al su bubnjevi dobri hahahha osim shto trebaju dzitre da se dignu, pa mi je sad dobosh preistanut jbg.. al to bi bilo to..  poz edit: a nije mi ni rale komentarisao pesmu..    | 
|   |   | 
|  04-12-2008, 01:49 AM | #7 | 
| Pro Member Join Date: Feb 2006 
				__________________ aje | 
|   |   | 
|  04-12-2008, 01:27 PM | #8 | 

ne znash ti kakav sam ja.. shto komplikovanije to bolje.. poz | 
|   |   | 
|  05-12-2008, 07:01 PM | #9 | 

less is more

__________________  www.myspace.com/eevamusic  "There is no such thing as standing still when it comes to progress.You're either moving forward,or backwards." | 
|   |   | 
|  | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| Klavir | zmaj | Ogi Radivojević | 2 | 01-10-2007 11:58 PM | 
| Klavir i produkcija | Steka | Audio Produkcija - Tehnike | 22 | 23-09-2007 08:13 PM |