|
Goran ?impraga Producent i clan grupe Biber razgovara sa vama ne temu produkcije. Radio vi?e godina sa Kornelijem Kova?em i na nekoliko projekata Gorana Bregovi?a. Takodje radio i sa Pavlom Aksentijevi?em, Rambom, Van Gogom, na projektima Bebi Dol, Bombaj ?tampa, Tifa, Kerber, K2, Kiki Piloti. Na velikom broju komercijalnih projekata od Hari Mata Hari, ?eljko Samard?i? pa do Seke Aleksi? ,Mitar Miri? itd. itd... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Ajde brate, kakve veze ima RČ sa "mlađima"? Verovatno nikakve, osim što i neki "mlađi" idu na njihove koncerte, a bez da ih iko tera ![]() Ni Bora ni Džindžer nisu krivi što je "mlađima" lakše da se vade na monopol matoraca nego da pronađu svoje alternativne puteve do Ušća, Arene ili Hipodroma. Ako im je to uopšte cilj. Ne bih da pričam o top-listama, pošto one na ovim prostorima nikada nisu imale smisla. Mislim - i Jarboli i Dža ili Bu se pojavljuju na top listama pa se to ne odražava na posetu njihovih nastupa... Opet, nije da se nimalo ne slažem sa tobom - "slučaj Bebi Dol" je tuga i čemer. Kao i slučaj pevača jednog od mojih ranijih bendova (onog ćelavog čiji nadimak počinje na D). "Slučaj RČ" je sasvim drugačiji. Da li bi ti prekinuo karijeru u trenutku kada još uvek možeš da skupiš par desetina soma duša na jednom mestu? Od sveg srca ti želim da jednom dođeš u takvu dilemu. Pozdrav, Vasa P.S. (on-topic edit) Ja ne znam šta bih radio sa ovolikim gitarama, osim što bih ih verovatno po ceo dan štimovao. Ali poštujem svačiji fetiš.
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 27-11-2008 at 05:26 PM. |
|
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
mala pomoc | equlibrium | Computer Hardware | 3 | 19-11-2008 08:49 PM |