|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
dobrodosao.verujem da velika slova nisu olicenje vikanja,vec neupucenosti
![]() pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
kao prvo ja se izvinjavam za slova nisam nista lose mislio.T2 sam povezao sa dva midi kabla na EMU-1212 muzicku karticu i pokusavam da kompjuter preko cubase-a izvuce 16 razlicitih boja iz T2. u pitanju su samo midi kanali. ovo bi trebalo da bude osnova ali ne ide. slusam vas pazljivo hvala unapred
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
SuperModerator
|
![]() Quote:
- povezi klavijuru na EMU audio kablovima, i MIDI kablovima - napravi traku kroz koju slusas Korga (audio, bus, aux, direktno sa EMU, svejedno, kako vise volis/hoces) - klavijatura treba da ti je u nekom od 'multi' modova. Ne secam se da li T serija ima sekvencer. Ako ima stisni SEQ da udjes u taj mod i multitimbral ce ti raditi (to sto zelis da imas 16 discrete kanala) Ako nema SEQ, svakako treba da ima COMBI mod, koji je u osnovi svakako multitimbralan i koji mora da radi tako. Jedino nisam siguran da li ce raditi program changes koje saljes iz Nuenda u njega, ali trebalo bi da radi... eto, ukratko, vichi ako ne radi ![]() pozz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
T2 ima SEQ sa 8 kanala ali on nema veze sa mojim problemom.U COMBI modu sam stavio umesto MASTER MULTI i nista se na desava.Cubase i dalje dve razlicite trake cita sa istom bojom.U meniju ima komanda OVERFLOW koja ne znam sta radi ali njenim ukljucivanjem nema nicega.Odsvirane note oba kanala cujem samo u boji koja trenutno stoji na korgu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
a sto ti jednostavno ne bi procitao / skinuo upustvo ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
pogledaj ovde za manual(e)za korg T-seriju,ako ne pomogne,javljaj,smislice se vec nesto
poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
E stvarno sigurno je to... Vec sam pomislio isto sti i Alavux...
![]() ![]() Vise se i ne secam sta po defaultu Cubase radi sa program change, nisam imao problema sa timbralima nikada, ali jel... Gremlini ne spavaju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Fl midi problem.... | Killah_Instinkt | Audio Software | 10 | 28-06-2009 02:30 AM |
Midi problem | radsoul | Audio Software | 1 | 08-11-2008 11:04 PM |
CubaseSX2 midi problem | sashonz | Audio Software | 2 | 20-12-2005 11:21 PM |
Problem sa snimanjem MIDI-a | LAMPASH | Audio Software | 7 | 19-12-2005 04:16 AM |