|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
http://www.thomann.de/at/helpdesk_shipping.html za slo je 25? fiksno |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Pro Member
|
![]()
A upisao si neki faks tamo?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Vibrator
|
![]()
jan, imas i slovenacki "artist" - audiopro, gde je cena niza za 3% sa sve pdv-om.
telefon je +386 1 5240 178, tamo je u stvari jos jeftinije jer nemaju carinu kao sto mi ovde imamo, tako da ces proci sa ispod 900e, sto je jeftinije nego kod thomanna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Administrator
|
![]() Quote:
jebiga...vec sam porucio sa thomanna ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Vibrator
|
![]()
to sto ga nema na sajtu ne znaci da ne moze preko nas da se kupi po istoj ili nizoj ceni od thomanna, takodje i u srbiji.
jbg, ukoliko se desi da slucajno treba na servis, onda ti se vise isplati preko artista nego da saljes nazad thomannu. to vazi i za ostale marke. treba uvek da se proveri kod nas jer se cesto desi da imamo jeftiniju ponudu nego u nemackoj, sto vazi i za proizvode koji nisu na sajtu, zbog ogromne baze artikala koju je nemoguce u potpunosti azurirati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Administrator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Senior Member
|
![]()
@pure
Lesha je 100000000% u pravu,a ja cu ti sveze posvedociti.... kakva Nemacka,kakvi bakraci....ja sam upravo pre pola sata pazario kod ovih nasih u BG Artist-u neki perverzni m-audio usb/midi kontroler sa 88 hammer-action dirki.vec sam bio spreman da se "izujem" jedno 30tak,40 evrica vise nego sto je cena u Thomann-u,sto sam bio spreman da zrtvujem zarad prave klavirske dirke,kad ono ![]() a inace,savetujem ti da odes licno do radnje i direktno porazgovaras sa ljudima,meni su ovi u Bg dali cak manju cenu nego sto im je istaknuto na zvanicnom sajtu(i to za nekih 30 tak evra).imaju jos razne robe na lageru,a ne daj Boze,ako ti nesto zatreba u garantnom roku,koga ces da juris po Nemackoj da ti vrati lovu ili servisira proizvod? ja sam imao varijantu da preko mog bubnjara uzmem sta sam hteo gore u svabiji i to novo po dobroj ceni,ali mi je uvek u glavi bio taj momenat sa post-prodajnom pricom:garancijom,servisom i sl...za polovnu stvar ionako ides po sistemu sta ti zapadne,ali za novo....hmmm.... razmisli poz Last edited by milanCHE; 05-11-2008 at 02:35 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Junior Member
|
![]()
Jeste garancija posle zeza, ali, na primer:
Artist: TC Konnect 24d - 489 evra Thomann: TC Konnect 24d - 399 (DE), 379 (GB) |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Administrator
|
![]()
uh...nisam znao da cu ovako da prodjem samo sto sam jednom porucio preko thomanna...
![]() generalno, poslednjih ne znam koliko godina sve kupujem preko artista (cak i veoma, veoma obskurne sprave) tako da nema sta da mi objasnjavate kakav je artist ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ima li neko iskustva sa poručivanjem sa Thomann-a? | supersonic | Razno | 2 | 26-08-2009 07:35 AM |
Thomann | Inovative_kg | Razno | 43 | 21-02-2009 04:59 AM |