|
|||||||
| Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#4 |
|
Pro Member
|
Ja cu ti reci jedno moje iskustvo ..... mozda pomogne ..... Narucio sam nesto preko Thomanna , ali da stigne kod devojke u Milano .... i na Thomann italija je bilo skuplje 20 e nego u Nemackoj , ali je shipping bio isto toliki .... tako da se tamo najvise isplatilo platiti tih 20 e vishe nego u Nemackoj jer je platila samo postarinu iz Italije u Italiju ( koja je nesto sitno )
E sad , tu je verovatno razlika u ceni ..... Generalno , u zemlji u kojoj je cena , odatle ti i salju , tako da ce verovatno shipping iz UK biti skuplji od shippinga iz Nemacke .... Inace ( iz mog iskustva ) sve pohvale Thomann u .... mozes uvek da proveris gde ti je posiljka , sve se javljaju na telefone i sve je vrlo ozbiljno .... Pozdrav Last edited by Max; 01-11-2008 at 03:20 PM. |
|
|
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|