|
Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... Oaza za "stvaratelje" pjesama... pričajmo o izvorima inspiracije, razradi ideja, strukturiranju pjesama, instrumentaciji, tehnikama aran?iranja, pisanja tekstova.... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#33 |
mod?rateur analogue
|
![]()
ako neko dodje s nedovrsenom pjesmom , prvo ga odma odje*em da ne "dovrsava" pjesmu u studiju. mislim tu na fundamentalne postavke... tekst, kako ide melodija refrena i to. ostale, sitnije izmjene su okay ko i uvijek.. o tome mi zavisi kako cu postaviti aranzman, sve ostalo..
ako je groblje pjesma onda samo nudim uslugu "demo snimka". ne zelim da nesto izadje od mene, iza cega ne stojim ni kao producent, niti zelim da me se veze s time na ikoji nacin. a ove pacijente koji oce da rade "demo" (citaj : platili bi neku sicu, a snimali danima ko da idemo na euroviziju) pa bi mjenjali aranzman 7 puta itd, lijepo cepnem po satu - pa ti deri sine koliko oces. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Gde i kada su muz. festivali kod nas??? | LAMPASH | Razno | 12 | 10-03-2009 12:47 AM |
Na kom sample rate-u radite? | koki | Audio Produkcija - Tehnike | 63 | 29-12-2007 03:26 PM |
PREDLOG - SYNTH ZONE | Moritz | Predlozi i sugestije | 5 | 06-06-2005 10:54 PM |
Kako Vi to radite? | Zid | Audio Produkcija - Tehnike | 7 | 11-02-2005 08:54 PM |