|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Pricas za solo 610 ili joemeek?
![]()
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Imam TwinQ i u poređenju sa nekim drugim spravama fakat jeste malo taman i trom. (što se, ruku na srce, kod loših vokala pokazuje kao dosta dobro, ali je recimo za pošteno sviranu bass gitaru malo problematično)
S druge strane, kompresor mu je neviđeno agresivan. Da, jeste opto i recimo da je to za očekivati, ali Ratio moram podešavat za klasu niže nego što sam to navikao. (3:1 na vokalu već zabija) Iron koji si pomenuo se meni pokazao kao dosta dobra fora... Snimim lead vokal sa Iron, a backove bez njega... i u miksu to jako lijepo čuči bez pretjeranih EQ i dinamičkih intervencija. Sve u svemu... imajući u vidu ono što sam uložio (nešto ispod 600EUR) i ono što sam dobio (dva pristojna kanala koja mogu preko SPDIFa uvesti u kartu tako da mi ostaju slobodne analogne linije za ostale uređaje) ja sam izuzetno zadovoljan.
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Superoperater
|
![]()
Slabo ja citam te joemeek stripove... Vise volim alan forda
![]()
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
LOL !
![]() ljudi, hvala na odgovorima. Otprilike sam i mislio da JoeMeek spada u kategoriju proizvoda koji uredno odradjuju svoj posao za ulozen novac. To mi je bilo bitno, kao i cinjenica da posebno ne farbaju sound na ovaj ili onaj nacin. stipone |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Joemeek twinq | Boombass | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 19-05-2009 11:19 PM |
Joemeek sixq... | "7" | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 47 | 13-05-2008 01:35 AM |