|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Senior Member
|
![]()
A koji je preamp po tebi topao a vredan pomena?
Nisam nikada koristio Solo-610, ali sam imao misljenje da daje topao zvuk.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Pobogu covece o cemu ti pricas ... ? Kakvu visinu ??? K2 je mikrofon koji nema izrazene visoke ( mozda si mislio na nt2a koji ih ima ) a solo 610 sigurno nije clean .... i ako trazis " toplije " ne znam u kom smeru bi isao ? Na cemu slusas ???? Kakva ti je soba ???? Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
VIP Member
|
![]()
[quote=DzoniPFC]
U vezi kompresora, ovako... ovo sam procito na jednom forumu Quote: "битно је да имаш компресор на уснимавању, а не да га накнадно апликујеш на већ уснимљен сигнал, тј. постоје ситуације када је ово пресудно!"[quote] Quote:
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 10-10-2008 at 08:17 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Mason
|
![]()
Sad sam pogledao! U pitanju je moj prijatelj Darko, i na ovom forumu je Ton-Majstor, ali retko dolazi. Dobar lik i dobar profesionalac, ali se ne bih slozio sa njim...
Tu je svako iz svog ugla u pravu... po meni, to ima opravdanja ako imas ne znam ni ja kakav kompresor i ba? ti se svidja boja koju daje... pa onda o.k.... ?to da ne. Sad... naravno da nije pogre?no raditi minimalnu kompreiju pri usnimavanju... pogre?no je napr?iti compressor... Jednostavno... stvar izbora... Ja to ne volim i ja to ne radim... Max radi malu kompresiju pri snimanju sa FMR-RNC, neka me on ispravi ako gre?im, zadovoljan je, a usnimci su mu dobri... opet O.K.... kao ?to rekoh... stvar izbora, a ne pod obavezno..
![]() |
#15 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() Sta mislite Kompresoru FMR Audio RNC 1773? Jel mozete neku spravicu sa multi-efektima do 500 eur da mi preporucite ? Thx. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Ivan Lekic
|
![]()
i ja radim takodje .. i jako sam zadovoljan
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
ni ja,
ali ga koriste 100000 ton majstora/producenata sirom svijeta ![]() ..i sve je veca potraznja (i ponuda) za kvalitetnim comp./limiter spravama shalu na stranu, po meni najvrijedniji i najkorisniji komad opreme u studiju ikad |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Pa ima smisla samo u situaciji kad hoces da ispratis boju preampa ..... a pesma ima veliku razliku u strofi i refrenu ..... Ranije sam smanjivao gain u refrenu a pojacavao u strofama i uvek mi se boja vise dopadala u strofama .... sad koristim kompresor i nemam vise taj problem .... Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
multi efekat zaboravi ... rekoh ti .... dok ne skupis dosta para .....koristi software ..... kao i svi ![]() Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
8ch preamp? | Arthur | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 47 | 11-12-2008 10:44 PM |
preamp: FMR Vs ART | eka-nika | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 12 | 30-08-2008 08:09 PM |
Preamp? | Rhino | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 14 | 11-11-2006 10:52 PM |
gitaru u preamp ili pedale u preamp? | Sleepgolfer | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 26 | 31-05-2005 02:03 PM |