|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#6 |
mod?rateur analogue
|
![]()
ja bi krenuo s klasikom, API512C, Avedis MA5 (Neve1073), A Designs EM-PEQ (Pultec), po 2 komada..
pa onda poslije i probao nesto egzoticnije.. sto se tice GR, koji mi je najdrazi "novi" dizajn koji sam cuo, pa na kraju i kupio, razlika izmedju 500 i normalne verzije je hmm.. "samo" 600 dolara ako se uzimaju 2 kanala. a ovako trose svaki po 2 mjesta u racku. osobno razmisljam da jednostavno zamijenim ME1-NV sa ME-2NV, i imam ga standalone. osim inserta prije izlaznog trafo-a i dodatnog nebalansiranog izlaza, ima nekih posebnih trikova koje su stavili u njegovo napajanje, kojih nema kad ga pogonis u 500 racku. samo razmisljam naglas. osim API i GR, gore navedene nisam probao, al me neki mp3 i ljudi koji imaju i original 1073 i MA5 toliko napalise, da cim uzmem rack narucujem MA5 i API. ![]() kompresor jos uvijek gledam van 500 formata. najverojatnije Purple MC77. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Emt-257 Rack | ELEKTROIVO | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 10 | 11-01-2009 05:29 PM |
Rack? | "7" | Dizajn i konstrukcija studija | 13 | 30-03-2007 04:10 PM |
Rack? | OFF | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 4 | 28-02-2006 12:03 AM |